Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na podstawie foto nie ma wiele do czego się przyczepić sprzedający zapewnia przebieg trudno stwierdzić ,raczej tylko aso i wnikliwa kontrola ogólnie ładna maszyna :cool2:
Opublikowano

Cena śmieszna jak zwykle w tym dziale ale to sie liczy :cool2:

iniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
No właśnie taka klauzula już jest ciekawa, bo sprzedający w ten sposób umywa rączki. Zenek, dziękuje za twoje zdanie ale tak czytam twoje posty i powoli mnie wkur... swoim dogryzaniem :) Jak nie chcesz, to nie odpowiadaj na posty bo sugerujesz ze wszyscy jesteśmy tu idiotami którzy szukają ceny a nie samochodu.
Opublikowano
No właśnie taka klauzula już jest ciekawa, bo sprzedający w ten sposób umywa rączki. Zenek, dziękuje za twoje zdanie ale tak czytam twoje posty i powoli mnie wkur... swoim dogryzaniem :) Jak nie chcesz, to nie odpowiadaj na posty bo sugerujesz ze wszyscy jesteśmy tu idiotami którzy szukają ceny a nie samochodu.

To ze moje posty Cie wk... Świadczy o twoim braku wiedzy ,jeżeli miałbyś pojęcie ile powinno kosztowac dobre 320cd to byś tu tych aut nie wklejal tylko jechał i kupil ,po drugie rok temu jeden z tego forum kupil u mnie 320cd tylko ze w cenie duzi duzo wyższej ty byś za to kupil juz model z konca produkcji E92.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Kiedyś była taka sprawa z tą klauzulą. Gostek oszukał kilkaset osób wysyłając ludziom zamiast oryginalnych telefonów, plastikowe zabawki i nie ponósł za to konsekwencji. W tym przypadku dupochron polega na tym, że nic nie musi się zgadzać z opisem, a tym bardziej nie bierze odpowiedzialności za wady ukryte, o których wiedział.
Opublikowano
Okej, temat do zamknięcia ;) pytam konkretnie o auto, a dostaje wykład i uświadamianie o samochodach, jakbym nigdy żadnego nie kupił :) Dobre auto musi kosztować, a to że ktoś się pyta o zdanie innych na temat jakiegoś egzemplarza, to nie znaczy że wgl chce je kupić. Dział się nazywa "Co sądzicie o tym BMW z ogłoszenia? Opinie na temat samochodów na sprzedaż" a nie "Napaliłem się na tanie auto, powiedzcie że jest zajebiste". Jeżeli mam ochotę to mogę nawet wrzucić tu F10 za 50 tysięcy i zapytać o OPINIE. Szczęść Boże i pozdro.