Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... i pisz do DRAY-a. Za stówkę wyciągnie ci wszystkie informacje z serwisu. :cool2:

....dowiedziałem się że w lutym 2014 miało 250 tys zrobione... co do uszkodzeń, wleciało pod naczepę, słupek wycięty wstawiony nowy, szyba poszła, maska zderzak, chyba lampa, niby zrobione super a zderzak nie równo schodzi się z błotnikiem, wnętrze zadbane, fotele wygniecione troche od ciężkiej dupy, gaz zakładany w firmie która ma mocno podzielone opinie, wydech ulter, ja się nie wypowiem na jego temat dla mnie to syf, spawy robione jakby ślepy to robił pierwszy raz, zawiecha ok nie tłucze, skrzynia w miare dobrze zmienia biegi (nie wiadomo kiedy miska z filtrem była wymieniona itd), cos tam oleju wciąga, silnik ponoć nie ruszany to pewnie uszczelniacze zrobią nara niedługo.

• Moderatorzy
Opublikowano

Temat posprzątany, każda następna wycieczka osobista = odpoczynek od forum.

Na ile kolega Dray wycenia swoją pracę to nie Twoja sprawa, a jeśli masz jakieś wątpliwości to pisz do niego na PW.

Opublikowano
25.09.2013 roku przy przebiegu 242.083km miała wstawiony fabrycznie nowy silnik.

to jest ostatnia wizyta? otrzymałem informacje z ASO BMW że ostatni był luty 2014.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, uwaga auto dalej wystawiane, koleś to cfaniak pierwsza klasa, coś musi być konkretnie z autem nie tak, mi ciągle wciskał dalej auto. Na początku było za 55 tys+4 opłaty, teraz 42 +opłaty, a wiecie za ile może go sprzedać? za 38 z opłatami.... dla mnie to jakaś kompletna bomba, może jakiś młody napaleniec kupi. Ale polecam uważać.. ogólnie aso boi się jak ognia, inny serwis może być, ale jak coś wyjdzie to nie opuści.Generalnie idealnie pasuje mu dać kasę i się bujać z furą..

http://allegro.pl/bmw-550i-m-pakiet-carbonschwarz-2005-benzyna-lpg-i5771653712.html

P.S. ponoć auto koło błotnika tył też było walone (auto ponoć miało też szkodę całkowitą, kij wie co tam dalej się działo) do tego kręcony licznik, uszkodzenia z przodu robione po kosztach.

Opublikowano
Po co ludzie kupują auta z 370KM silnikiem? Tylko po to, żeby chwalić się przy odsprzedaży tak niskim spalaniem? Pytania są retoryczne, a to forum nie jest piaskownicą, bądzmy poważni.

heheh