Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, chciałbym zapytać może komuś z was zdarzył się taki przypadek ? A mianowicie dach panoramiczny w moim aucie nie reaguje na otwieranie zamykanie. Szyba jest zamknięta, odsłonięta jest tylko przesłona. Sprawdzałem bezpieczniki i wszystkie są w porządku. Kostki przy przełączniku w podsufitce też wszystkie siedzą na swoich miejscach. Proszę o jakąś podpowiedź, co jeszcze można sprawdzić ?
Opublikowano
Może się rozkodował, ja miałem tak jakiś czas temu że uchylał sie do połowy i nie zamykał.... wciśnij przycisk od szyberdachu ten który się uchyla, i potrzymaj z minutę powinien się zakodować czyli: zamknąć, otworzyć uchylić zamknąć i powinna się zasunąć roleta - mi to pomogło. Cały czas trzymaj przycisk podczas tego procesu.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam jeszcze raz, próbowałem tej procedury z dachem panoramicznym i nic, ani drgnie. Sprawdziłem bezpieczniki, dla pewności wszystkie, żadnego przepalonego. Czy w E91 jest gdzieś przekaźnik od dachu panoramicznego ? Co jeszcze mogę sprawdzić w tym przypadku ?
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problem opanowany szyber sie rozkodowal :D .Panowie czym przesmarowac slizgi szyber dachu :?: Smarem miedzianym,grafitowym?
  • 7 miesięcy temu...