Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na moje wprawne oko to wymalowaniec ale nie jest w stanie nikt po zdjęciach stwierdzić czy był mocno uderzony, nie zaznaczył chociaż każdy zaznacza że " bezwypadkowy"

mam znajomego w tej miejscowości jak jest na miejscu to mogę poprosić żeby go oglądnął, chociaż na moje nie wygląda to zachęcająco, zdjęcia poprawione, komis itd. jak masz daleko to dobrze to przemyśl tam jest ciężki dojazd :)

Opublikowano

ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, §1 Kodeksu Cywilnego.

Sprzedający nie odpWiada :cool2:

Fajna cena ! Ja bym brał bo e46 dobre sa po 22-25 k

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Mnie ten zapis tez delikatnie mowiac rozpier...a :mad2:

Na moje jak w komisie nie ma zaznaczonej opcji Bezwypadkowy to autko musialo byc niezle sprasowane.

Opublikowano

Witam.

Moim zdaniem na plastikowej osłonie pod maską są świeże pozostałości pracy lakiernika świadczące o malowaniu maski ,na lewym kielichu od kierowcy również jakieś pozostałości po lakierniku. Nie oryginalne,lub wypinane spinki na przednim nadkolu.

Pozdro.

Opublikowano
Witam.

Moim zdaniem na plastikowej osłonie pod maską są świeże pozostałości pracy lakiernika świadczące o malowaniu maski ,na lewym kielichu od kierowcy również jakieś pozostałości po lakierniku. Nie oryginalne,lub wypinane spinki na przednim nadkolu.

Pozdro.

No proszę Cię, jak już dajesz rady to pomyśl trochę, o ile ze spinkami nadkola masz rację, były odpinane i ktoś pogubił brakujące części to z tym lakierowaniem i pozostałościami po lakierniku trochę sie zagalopowałeś. Nie twierdze, ze przód nie był lakierowany - ale na pewno na tym zdjęciu tego nie widać.

Bardziej zastanowiłbym sie dlaczego przedni zderzak był wymieniany - oraz co się stało z oryginalnym szarym wnętrzem

A poza tym auto jest z 2007roku

I raczej na 100% ma akcje serwisową na rozrząd

Opublikowano
ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, §1 Kodeksu Cywilnego.

Sprzedający nie odpWiada :cool2:

Fajna cena ! Ja bym brał bo e46 dobre sa po 22-25 k

W telgraficznym skrócie ten przepis jest dupochronem dla nie do końca uczciwych handlarzy i mógł być wynyślony tylko w Polsce. W zasadzie nic się nie musi zgadzać w opisie, jak też w wyglądzie auta.