Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda.

Mam przeczucie, ze zaraz ten topic "ktos" zamknie. :mrgreen:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

no to ja tez sie dorzucam :mrgreen:

oficjalnie stwierdzam ze chce zeby byl dzial galeria bo bez tego to nie jest to samo :cry2:

moje modele
Opublikowano

będzie ale jak wszyscy kupią nowe 5 i 7 najlepiej 5,0 oczywiście full seria , 0 tuningu i 5000 systemów żeby gumy przypadkiem nie spalić bo przecież BKP tego nie robi.....

Sorry ale już nie mogłem sie powstrzymać, chociaż wiem że zaraz wpadnie tu Admin i zamknie temat.

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
będzie ale jak wszyscy bedą kupią nowe 5 i 7 najlepiej 5,0 oczywiście full seria , 0 tuningu i 5000 systemów żeby gumy przypadkiem nie spalić bo przecież BKP tego nie robi.....

Sorry ale już nie mogłem sie powstrzymać.

Oooo zaczęło sie hehehehhe :mrgreen:

Z drugiej strony nie moge sie juz doczekac zeby popatrzec co to forumowicze pokupowali od ostatniego ;) Admin dodaj gazu Admin dodaj gazu... :twisted2:

Opublikowano
pospolite ruszenie, nie pospolitych ludzi. Tez chetnie poogladalbym wasze autka a we wrzesniu wstawil foto swojej bumki
Opublikowano
na forum bkp jest najwiecej pytan w stylu doradzcie co mam kupic, czy moglby ktos sprwdzic, poradzic przed kupnem a po jakims miesiacu dwuch ogladalo sie co ta osoba kupila i to mi sie w galerii na bkp baaardzo podobalo, naprawde szkoda ze juz jej nie ma :cry2:

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

witam

zdeka nie jestem ba bieżąco:roll2:

1.dlaczego galerię zamknięto:?:

2.jak ktoś ma smoczusia/smoka/smoczydło pod maską i pieniądze na opony+bezpieczne miejsce to niech się kręci :idea: aż do pawia :mrgreen:

3.cóś słyszałem o tym,że się przeróbki nie podobały :?:

-są gusta i guściki,1 nic nie ruszy,2 podrasuje silnik itd,3 dorwie się do blach

Opublikowano
będzie ale jak wszyscy bedą kupią nowe 5 i 7 najlepiej 5,0 oczywiście full seria , 0 tuningu i 5000 systemów żeby gumy przypadkiem nie spalić bo przecież BKP tego nie robi.....

Sorry ale już nie mogłem sie powstrzymać.

Oooo zaczęło sie hehehehhe :mrgreen:

Z drugiej strony nie moge sie juz doczekac zeby popatrzec co to forumowicze pokupowali od ostatniego ;) Admin dodaj gazu Admin dodaj gazu... :twisted2:

A ja sie chyba nie doczekalem, bo na najblizszy rok konczy sie moja przygoda z BMW :cry2: Dzisiaj sie chyba pozegnam ze swoja Coupe i czeka mnie smiganie firmowka...

• Członkowie klubu
Opublikowano
będzie ale jak wszyscy kupią nowe 5 i 7 najlepiej 5,0 oczywiście full seria , 0 tuningu

Wtedy na 100% procent nie byłoby galerii - wystarczyłoby dać link do strony dilerów :duh:

i 5000 systemów żeby gumy przypadkiem nie spalić

Wystarczy jeden w głowie, nie w aucie :mrgreen:

bo przecież BKP tego nie robi.....

Trafiłeś w 10. Dlatego ten klub, a nie agroturystyka :mrgreen:

http://rajzyngier.net/temp/PG_MN.jpg

PS.

Mnie tam już wszystko jedno czy będzie galeria, czy nie.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
:lol: Widze nawet koszulki wyszły na ten temat :) Dla mnie obojetne czy ktos pali gume czy nie .... jak chce sobie niszczyc opony to przeciez jego sprawa :mrgreen: Sorki ale ta koszulka jest poprostu śmieszna .... :|
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
  • Członkowie klubu
Opublikowano
:lol: Widze nawet koszulki wyszły na ten temat :) Dla mnie obojetne czy ktos pali gume czy nie

Dla mnie też... tylko nie rozumiem czemu większość chce robić to na forum klubu, który tego nie lubi ? całe szczęście ostatnio mniej tego...

Sorki ale ta koszulka jest poprostu śmieszna .... :|

I tak miało być :mrgreen: między innymi :8)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Temat nie prowadzi do niczego nowego.

Zdajemy sobie sprawę, że są zwollennicy i przeciwnicy galerii na Forum BMWKP.

Decyzja czy będzie jeszcze nie zapadła, a jak zapadnie, to się na pewno dowiecie ;)

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.