Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

otóż mam pewien problem przymierzam się do doposażenia o fotele elektryczne, grzane i pompowane. Obecnie mam najzwyklejsze manuale, jednak dość często pojawia się pewien problem. Mianowicie chcąc kupić fotele w "full opcji" najczęściej są to Angliki, a drugi powód to Angliki są o wiele tańsze.

Łatwiej będzie dostać takie Angliki, ale pasowałoby je przerobić na wersję EU. Tutaj mam pewien problem i nie mogę znaleźć nigdzie informacji na ten temat. Czy ktoś wie w jaki sposób przełożyć pamięć fotela z "prawego na lewy " ?

Na czym to polega ?

Czy pamięcią steruje jakiś element wykonawczy w samochodzie, czy za pamięć odpowiada jakiś odrębny moduł już w samym fotelu ?

Wydaje mi się, że nie wygląda to tak kolorowo, że wystarczy przełożyć boczne panele z przyciskami, coś podłączyć i gotowe ... może trzeba przekładać całe silniczki i coś jeszcze ?

Czy ktoś jest mi w stanie pomóc i wie jak takie coś wykonać ?

Byłbym wdzięczny za pomoc ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja mam anglika i powiem ci żę przekładka foteli to jest pikuś anti trap alarm dzwi szyby w coupe to jest temat:-)
Opublikowano
Ja mam anglika i powiem ci żę przekładka foteli to jest pikuś anti trap alarm dzwi szyby w coupe to jest temat:-)

a ty robiles przekladke foteli ?

Opublikowano
Tyle zainwestowałem w tą zabawę że dałem sobie spokój z fotelami ręczny tez zostawiłem po prawej zamki zmieniłem z zewnątrz nie do poznania