Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

zainteresowała mnie ta sztuka z tego ogłoszenia

http://otomoto.pl/bmw-320-e36-m-pakiet-hardtop-niemcy-serwis-C35678235.html

co prawda to nie 328 a do tego rdzewieją błotniki(widać na zdjęciach), ale jakoś wpadła w oko. Do tego z hardtopem - myślę że dobre uzupełnienie mojej e39 na co dzień której nie zamienię na nic innego i Alfy GT.

E39 mam w stanie bliskim ideału i pełnym oryginale, dlatego taką "M" bym sobie w garażu postawił i w ciepłe weekendy się przejechał.

Co na pierwszy rzut oka możecie powiedzieć o jej mankamentach(blacha) i wyposażeniu? Troche mało tych sztuk w PL do sprzedania. Nic nowszego nie chcę - takie e36 myślę za kilka lat będzie już tak rzadka jak e30.

Pozdrawiam.

VIN rozkodowałbym ale polecana stronka nie działa do 25.01 (www.decodervin.pl)

Opublikowano

Klosze zaparowane. Fotel trochę wypierdziany jak na 200k :) ale może jeździł ktoś większej wagi ;)

Poza tym nie wydaje mi się, żeby E36 kiedykolwiek zbliżyły się do kultu E30 :8)

Opublikowano

No wiesz 15-20 lat temu o e30 też tak mówili... :)

Akurat nie patrzę na przebieg i nigdy patrzył nie będe przy kupnie auta za takie kwoty i tylu letnie. Co innego jakbym takie F10 kupował a no to wtedy inne troszkę realia i pieniądze.