Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

http://autodomaradz.otomoto.pl/bmw-323-2-5-170km-coupe-czarny-niemcy-bdb-C35717752.html

Byłem dziś obejrzeć ten samochód. Wnętrze czyste, jedynie przyciski na kierownicy delikatnie wytarte i tapicerka na słupku z lewej strony. Silnik był zimny w momencie uruchomienia i bez problemu zapalił. Jedynie co mnie niepokoi to:

http://i1382.photobucket.com/albums/ah265/huligans12l/20150124_130321_zpsvvrsopce.jpg

Proszę o opinie :)

Opublikowano (edytowane)
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Rozmawiałem z ojcem sprzedawcy (sympatyczny starszy pan) i mówił, że jest książka serwisowa, a auto było do końca serwisowane. Na pytanie dlaczego ten numer jest "poprawiony" powiedział, że nie wiem, ale syn powinien wiedzieć(którego na miejscu nie było). Nie sprawdzałem numeru VIN w ASO. Można ten numer VIN sprawdzić online? Kiedyś byłem obejrzeć inne BMW z przebiegiem 200 tyś i w porównaniu z tym ewidentnie był grubo cofnięty.
Opublikowano
Njeżeli wszystko w aso jest ok to nawet bym sie nie zastanawiał bo po 20 koła chodzą 320ci 150 km ktore sa bezwypadkowe i pewne .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oczywiście najbardziej znany przebieg w Polsce .

Myślę ,że 99% aut z przebiegiem 198 tk jest kręcone .

Opublikowano

Witam

Sprawdziłem numer VIN i okazuje się, że auto ma przejechane prawie 300 tyś. Kupiłem ją, ponieważ samochód od nowości aż do samego końca był serwisowany w ASO i wiem co i kiedy było wymieniane. Ostatni wpis był w czerwcu 2014r. Oczywiście wynegocjowałem dużo niższą cenę niż w ogłoszeniu.

Opublikowano
Nieważny przebieg nieważne numery ważna cena :duh: polskie realia klienta na bmw