Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, własnie kupiłem e46 coupe 3.0D zderzak przedni kwalifikuje sie do wymiany, myślę nad wsadzeniem zderzaka m-pakiet, znalazłem za 700 zł oryginał z kratkami halogenami w kolorze w całkiem niezłej kondycji, co jeszcze będę potrzebował aby taki zderzak założyć?

Z tego co wiem to będę potrzebował kanałów wlotowych powietrza na tarcze hamulcowe koszt (100-200 zł) + nadkola

Czy potrzebuje czegoś jeszcze ? Czy zderzak podejdzie pod oryginalną belkę czy musze kupić zderzak wraz z belką ?

Opublikowano
Zderzak pasuje pod ori belkę, myślę że jeszcze nadkola musisz zmienić, chodzi mi o te krótkie a tak poza tym to reszta powinna pasować :)

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Trzeba obadać na realoem :)

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Weź jeszcze pod uwagę jak będzie wyglądało, że z mpaka masz tylko jeden zderzak. Moim zdaniem średnio to wychodzi.

Co do części to jak już napisane: tunele, krótkie nadkola i ślizgu.