Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search:

viewtopic.php?f=69&t=117886

Witam.mam taki problem-wymieniałem niedawno filtr paliwa -jak i wszystkie inne,bo kupiłem to auto niedawno i co mogę to wymieniam by było po mojemu.problem polega na tym że jest paliwo ale auto staje-juz 2 razy mnie oszukało-1 raz miałem jeszcze paliwa na 74 km i BMK-a nie chciała zagadać-dolałem 5l i pojechałem,2 raz wczoraj miałem paliwa na 148 km i to samo-co się dzieje-czy między grodziami zapchała się jakaś przepływka???jak skasować kompa by pokazywał dobrze stan paliwa????pozdrawiam Jaro

Opublikowano
Zabijesz fure jadąc na oparach i ciagnac szlam z baku . Nie stac cie na paliwo to po co kupowałeś ten motor . Komp przelicza srednie zużycie od zaczecia pomiaru byc może nie zdążył po kasacji przeliczyc mając 3L paliwa w układzie , sam filtr i przewody to będzie z 1,5L . Człowieku zajedziez to auto a potem Będziesz Miał wydatki a co do zbiornika to każdy w kazdym aucie ma przegrody aby paliwo nie pieniło sie i nie chlupotało .
Opublikowano
czy przeczytales ze zrozumieniem co napisałem-paliwo jest-nawet rezerwa sie nie pokazuje-skad mam wiedziec kiedy mi zabrakie jak oszukuje mnie-przemysl to a potem mozesz wyciagac swoje wnioski-a stac mnie i na paliwo i na samochód-wiec nie wiem o co Ci chodzi.....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Papka paliwa nie przelewa. Zrób dla pewności test w zegarach żeby to potwierdzić ale jak wskaźnik pokazuje że wacha jest to raczej tak będzie. Jest dużo tematów o tym to poczytaj.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
1 raz miałem jeszcze paliwa na 74 km
czy przeczytales ze zrozumieniem co napisałem-paliwo jest

Jeśli uważasz, że ilość paliwa, która pozwala przejechać 74 km to nie są opary, to ja nie mam pytań :) Swoją drogą mógłbyś używać kropek i przecinków, źle się to wszystko czyta. O myślnikach nawet nie chce mi się wspominać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.