Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie ma m pakietu i stoi dość długo w ogłoszeniach, najpierw wystawiana bez gazu teraz z gazem ( może dla zachęty). Rozkodowanie VINu dużo tu może powiedzieć odnośnie historii powypadkowej.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jest temat gdzie koledzy sprawdza Ci jak wyglądał ten samochód przed włożeniem do kontenera.
Opublikowano

No to nie jade :)

Nic ciekawego w PL nie widze... interesuje mnie 545 lub 550 najlepiej z M pakietem

chyba pozostaje sprowadzic auto ze stanów...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg mnie drogo jak na USA i tak duży przebieg. Miałem w podobnej cenie auto z Niemiec, bezwypadkowe i z przebiegiem 140 tys km.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem właścicielem tego auta.

"dobrywujek" rozumiem, że chcesz pomóc innym, bo od tego jest forum, ale zanim przedstawisz jakieś informacje, to lepiej je sprawdzić, Otóż nic nie było kombinowane z przebiegiem tego auta w USA; przy przerejestrowaniu popełniłem błąd i wpisałem stan licznika w milach w rubryce dla starszych aut z analogowym licznikiem, który jest do 100tyś mil (a dokładnie do 99999 mil) podając rzeczywisty przebieg, który jest powyżej 100tyś mil i dlatego jest komunikat "odometer exeeded the limit"- po polsku: stan licznika przekroczył limit. Jak wiemy, w tych autach jest licznik elektroniczny do powyżej 100tyś mil/km. Pani w okienku tego nie zauważyła i tak zostało. Aby, to naprawić musiałbym zapłacić około $80 i to odpuściłem. Mam nadzieję, że sprawa została rozwiązana.

"szukEER" czy kupiłeś już auto?

Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące tego auta, to proszę o kontakt: 5 trzy cztery-92trzy-66jeden

Pozdrawiam,

internet

Opublikowano
5 trzy cztery-92trzy-66jeden

W tytule aukcji powinieneś napisac @BMW pięćczterypięć i shadowline...@ :mrgreen:

Opublikowano

Witam,

"blade1984" nie mialem juz czasu na to, co można wyjaśnić bez problemu. Niemniej jednak, dzięki za myśl.

"dobry wujek" dzięki za linka do historii auta. Za każdym razem, gdy nowy lease/lien byl zglaszany, nowy title byl wydawany, co jest, jak i non-collision też, self-explanatory :-)

Zapraszam do kupna auta! :-)

Pozdrawiam,

internet :-)