Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Według mnie czarny pasuje tutaj o wiele bardziej niż karbon :cool2: . Nagrałeś może swoją ślicznotkę jak gada :) ?
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czerwony raczej pasuje tutaj jak świni siodło :) . Czy mi się wydaje czy kolega jest z Wielkopolski ? Zamiast nagrywania filmiku który i tak nie odda tego jak wydech brzmi na prawdę, może podjechałbym żeby posłuchać jak toto gada na żywo ? 15 minutowy mini spot :)
Opublikowano
co Ty nie daje żadnej bizy ( żadna do mnie nie pasuje ) , śmieje się że mam tyle czerwonej że mogę się zawinąć kilka razy :) niestety jestem z pomorza ale dziś postaram się coś nagrać , w środku minimalnie jest głośniej jak w oryginale za to na zewnątrz dźwięk jest o wiele lepszy, sam się zastanawiam co zrobić ale poczekam jeszcze kilka dni z decyzją czy wracać do oryginału
Opublikowano
Widziałem że ktoś ostatnio nawet wrzucał końcowe tłumiki Schmiedmana z podwójną końcówką, od razu bez ostatniego tłumika, także jestem bardzo ciekaw efektu "budżetowego" :P
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

za jakiś miesiąc mniej więcej będę chciał sprzedać auto, jesli ktoś byłby zainteresowany zapraszam na priv.

na tą chwilę samochód nie wymaga żadnych napraw, wszystko jest sprawne , auto ogólnie jest zadbane i dopieszczone.

uprzedzając pytania sprzedaje z powodu zakupu E61 lub A6 c6

Edytowane przez Marina_Club
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedno i drugie brzydsze niż to co masz, ale skoro mus to mus ;) Mam nadzieję, że znajdziesz normalnego kupca, który doceni stan techniczny, a nie Janusza co będzie mlaskał na przebieg.
Opublikowano

a jednak so... beautiful dream :)

http://allegro.pl/bmw-m5-e61-i6589522875.html

tylko stoweczka :evil:no i 22 litrow w miescie... no ale V10... szacun :)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
pewnie mnie namawiasz bo chcesz żebym Ci potem gałkę od e-mki odstąpił :)) radio na pewno było by do oddania....:)

juz mam u siebie galke :) namawiam bo jak po roku stwierdzisz ze za duzo pali to mi sprzedasz w dobrej cenie :) a wlasnie co to za radio ? kasety ?

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Auto sprzedane, mam nadzieję że poszło w dobre ręce, prawdopodobnie będzie zmiana barw drużyny na Audi nie dlatego że Bmw mi się źle jeździło bo jeździło się świetnie, byłem z auta naprawdę zadowolony i nigdy mnie nie zawiodło... miało być E61 ale po 3 miesiącach nawet nie wybrałem się nic oglądnąć (same gruzy), dodatkowo zniechęcał mnie wygląd wnętrza bo jest strasznie archaiczne .. chciałbym podziękować wszystkim forumowiczom za cenne rady i opinie mi udzielane i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy ... Pozdrawiam Serdecznie

WESOŁYCH ŚWIĄT !

Opublikowano
szkoda :idea: a moze F10 ?

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.