Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sypia takim granulatem ktory nie niszczy nadwozia dlatego stare aura nie maja rdzy jak np w Niemczech gdzie kupno

Bez rdzy graniczy z cudem ,no chyba ze cena :duh:

Zreszta Szwajcara bardzo dba o ochronę środowiska co widać po autach 70% benzyna reszta ropa .

W 90 latach wogole prawie nie było tam diesli dopiero TDI TO ZMIENIŁO .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ADA. Wiesz ze ostatnio byłem 10 lat temu w szwajcari :mrgreen:

Ma sie troche starych znajomych tam i tylko tak mozna cos kupic ,

Widziałem paru Polaków bo zwiedziłem arabskie płace ale kupuja

Nowe auta po wypadku niewiem jak to sie opłaca bo koszty vat i akcyzy sa okropne.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
przepraszam jeśli coś pokręciłem,ale w ogłoszeniu jest napisane że auto ze szwajcarii a na zdjęciu są niemieckie tablice wywozowe,czy mi się tylko wydaje :?:
Opublikowano
Wali się ludziom we łbach. Sami nie wiedzą co piszą. Słuszna uwaga, jak chcesz z takim burkiem łańcuchowym rozmawiać, to spróbuj. Może wyda z siebie jakiś dzwięk, ale wątpię :lol:
Opublikowano

Nic ci sie nie wydaje spedycja szwajcarska wystawi dokumenty na auto ktore ma tablice niemiecki ,nie mam z tym problemów :cool2:

Mam dokumenty w spedycji niemieckiej firmowe moze dlatego nie robią mi problemów te tablice sa wpisane w

Dokumentach tranzytowych T1 .

Opublikowano

ok,kompletnie nie wiem o chodzi,ale nie znam się na tym,tak tylko zapytałem bo mi się ten szczegół jakoś tak w oczy rzucił :wink:

pozdr.

Opublikowano

No i nie oszukujmy się jak by sprzedawał złomy to już bym go dawno obsmarował ja albo inny forumowicz, że mój e46 ma kręcony licznik albo cm szpachli a tak nie jest, co sprawdziłem już zdzierajac farbę do gołej blachy na barierce miernikiem, no i w aso.

Do zainteresowanego zakupem samochodu przyjedź zobacz, weź miernik, Zenek nie robi kłopotów więc możesz sprawdzić go w aso bez kłopotu i serio jak Ci się nie podobają lampy tylne to mogę się zamienić.

Opublikowano (edytowane)
Haha a teraz opinia Zenka jakby samochód nie był jego:

Chińska nawi (pewnie Turasy jakies jeździły, Niemiec i Szwajcar takiej nie kupi)

Zmienione lampy - dzwon sto procent, kto by zmieniał oryginalne lampy z 330ci ?

Kilogram szpachli na masce w miejscu znaczka - jak wyżej, po dzwonie zrobili takie cos

Czemu książki serwisowe lezą na fotelu kierowcy ? Napewno przetarty

Przebieg 73 tys ? Chyba na jedno koło - i co z tego ze silnik zmieniony liczy sie ogólny przebieg budy, zawieszenia itp

Bez urazy ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

1 000 000 % prawdy :D

podpisuje się pod tym .

Ja bym jeszcze dodał " i te spalanie chyba na holu z wyłączoną klimą "

Edytowane przez majas330Ci
Opublikowano
W Szwajcarii nikt głodem nie przymiera, ale nie wszyscy są zamożni. Istnieją też warstwy społeczne, którym się nie przelewa. Jeżeli miałeś na myśli jako państwo, to owszem jest bogate. :D
Opublikowano
To co z tą klapą w srebrnej, czemu nieoryginalna? :D Ktoś zmienił, bo ładniejsza była? Tak, przecież Szwajcarzy tacy bogaci. :mad2:

W srebrnej klapa jest ok. W omawianej jest zmieniona na poliftową. Sprzedający do tej pory nie wypowiedział się dlaczego :?:

Opublikowano

Klapazmienipna bo spychacz wjechał w rył i razem z dachem musieli to wycinać Szwajcarkę wyciągali z auta dźwigiem :cool2:

Stać ich na taki sprzęt jeszcze miał przylecieć po psa właściciela helikopterem ale dali juz spokój :cool2:

Opublikowano

Zostawili bo łeb była z przodu a [BAD] w bagażniku przyciśnięta ta klapa :cry2: biedny piesek szwajcarski :cry2:

Wszystko by było super tylko po załadowaniu rptego auta na Lawete na jednej z krętych szwajcarskich dróg laweta

Wpadła w poślizg i moje auto wpadło do rowu :duh: a miało skończyć sie tylko na tylnej klapie .

• Członkowie klubu
Opublikowano
Haha a teraz opinia Zenka jakby samochód nie był jego:

Chińska nawi (pewnie Turasy jakies jeździły, Niemiec i Szwajcar takiej nie kupi)

Zmienione lampy - dzwon sto procent, kto by zmieniał oryginalne lampy z 330ci ?

Kilogram szpachli na masce w miejscu znaczka - jak wyżej, po dzwonie zrobili takie cos

Czemu książki serwisowe lezą na fotelu kierowcy ? Napewno przetarty

Przebieg 73 tys ? Chyba na jedno koło - i co z tego ze silnik zmieniony liczy sie ogólny przebieg budy, zawieszenia itp

Bez urazy ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Haha najlepszy komentarz, dokladne to mialem w glowie czytajac to co zenek napisal ;)

Opublikowano
Ten kto nie ma nic do powiedzenia na temat przedstawianych samochodów, to czepia się tego co ktoś napisał. Jest kilku mocarzy, którzy nic innego nie potrafią.Zenek ma prawie w każdym przypadku rację, ale to może rozkminić ten, kto ma elementarne pojęcie o mechanizmach tego "biznesu".
Opublikowano
ADA. Wiesz ze ostatnio byłem 10 lat temu w szwajcari :mrgreen:

Ma sie troche starych znajomych tam i tylko tak mozna cos kupic ,

Widziałem paru Polaków bo zwiedziłem arabskie płace ale kupuja

Nowe auta po wypadku niewiem jak to sie opłaca bo koszty vat i akcyzy sa okropne.

A co ja ci będę tłumaczył :D

Opublikowano

Ada oni nic nie maja oprocz dostępu do internetu :mrgreen: wiec mogą swoje żale wylewać waląc w klawiaturę :cool2:

Dla niekumatych jezeli ktos chce kogos oszukać lub sprzedac trupa nawet z lewymi numerami to nie płaci akcyzy i nie udziela sie na forum tylko sprzedaje auto po biedronka a zawsze łowca okazji sie znajdzie :cool2:

Opublikowano
Zostawili bo łeb była z przodu a [bAD] w bagażniku przyciśnięta ta klapa :cry2: biedny piesek szwajcarski :cry2:

Wszystko by było super tylko po załadowaniu rptego auta na Lawete na jednej z krętych szwajcarskich dróg laweta

Wpadła w poślizg i moje auto wpadło do rowu :duh: a miało skończyć sie tylko na tylnej klapie .

dobrze ją wyklepali po takich przejściach :mrgreen: :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.