Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem robi się, że nie mam czegoś takiego. Jestem świadomy, że jak kupie auto za tą kase to włoże w nie drugie tyle, ale mam ten kwit odłożony co by je doinwestować.
Opublikowano

Sugestia kup od niego http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=16&t=142872 kabel z oprogramowanie, poczytaj trochę i jedź obejrzeć samochód disa sama Ci powie jak przejedziesz się kilka km z podpiętym kompem co jest nie tak :)

Tak czy siak masz blisko to możesz pojechać i obejrzeć go wstępnie czy jest coś wart ale nie licz na cuda.

Opublikowano
Podoba mi się to, że będzie co w nim podłubać tym bardziej, że budżet jakiś tam jest :). Wydaje się być nietknięty przez polskich młodocianych kierowców i zachowany w serii. Czego się przede wszystkim obawiacie, motor? czy raczej blachara, bo widać jakiegoś gościa na prawym rogu, ale raczej jest to do wyleczenia :)
Opublikowano
silnik nie jest jakoś kosmicznie zaawansowany,sprawdz czy nie faluje na obrotach,czy nie przerywa podczas przyspieszania i czy vanosa nie słychać (charakterystyczny odgłos) około 2-3,5 tyś obr a blacha wiadomo wizualnie z góry i z dołu :)
Opublikowano
Progi to sprawa najważniejsza w e36, potem nadkola i pas pod klapą. Resztę można wymienić i pomalować. Zbadaj przód bo widać, że coś się działo. Moim zdaniem to nie jest dobry czas na zakup auta, bo jest zimno, mokro i brudno. Ciężko się schylić, często podwozie jest ubłocone i nic nie widać. Czekałbym do wiosny, może się coś pojawi ciekawego, sprawdzisz klimatyzację w wyższych temperaturach. Warto sprawdzić listwę kierowniczą, bo lubi sobie stukać po kilkuletnim spotkaniu z naszymi drogami.
Opublikowano
Michukca daleko masz do Poznania? jak znajdę wolną chwilę to mogę Ci w weekend ją obejrzeć (o ile jesteś poważnie nią zainteresowany).
Opublikowano
Mam stówke, ale dzięki za pomoc. Koleś nie wysłał zdjęć rdzy która jest na aucie, tak samo bezwypadkowy samochód jednak miał jakiś incydent i był bity. Zostałem zignorowany przez sprzedającego także to samo wychodzi z mojej strony, olać :). Jeszcze raz dzięki za zainteresowanko!