Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy, zaczęło stukać coś w lewym przodzie. Stuknięcie zawsze słyszalne zarówno przy skręcie w prawo (przy pełzaniu) podczas wciskania hamulca, jak i niekiedy podczas jazdy na nierównościach przy czym nie ma reguły - czasami się pojawia a czasami nie. Niedawno miałem wymienione klocki hamulcowe z przodu. Dzisiaj podjechałem zobaczyć co z hamulcami ale wszystko jest w porządku. Lekko stukała maglownica przy skręcaniu lewego koła, ale nie wiem ile to ma wspólnego z tymi stukami.
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • Moderatorzy
Opublikowano
To podjedź do kogoś niech sprawdzi zawieszenie to nie jest wielka filozofia.
  • Moderatorzy
Opublikowano

A tuleje metalowo-gumowe wahaczy sprawdzone?

Mam nadzieję że nie sprawdzasz na stacji kontroli pojazdów :)

Opublikowano
Byc moze koncowka drazka bo lekko go slychac z lewej strony ale stuki sa przy hamowaniu. Okazalo sie ze u forumowego kolegi z Legionowa (ktorego mi kiedys poleciles a ktorego ja niestety tez polecilem innym) zapomnieli zalozyc sprezynki na zacisk. Oczywiscie oni twierdza ze zalozyli wiec na pewno w cudowny sposob sama spadla w ost dniach. Jutro bedzie zalozona i zobacze
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • Moderatorzy
Opublikowano

A mówiłeś, że hamulce ok. :)

Poleciłem bo ma dobre opinie ale mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i dalej będzie można Go polecać ;)