Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-przebieg idealnie skręcony pod 200 na Polaka

-nie pisze że bezwypadkowy więc pewnie zaliczył jakąś "delikatną obcierkę" (czytaj wyciągnięty spod TGV)

-sprowadzone pół roku temu i jedynym powodem jest chęć zamiany na e90 - czytaj- jestem handlarzem i próbuje opchnąć tego gniota i nikt nie chce go kupić mimo że założyłem takie duuuże fele , przyciemnione szyby z tyłu też mom i ałto mam prze-kozak. Czekam na frajera który uwierzy że to moje prywatne ałto, w końcu jeżdzę nim już kilka miesięcy

kupuj w ciemno, polecam :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy tej cenie to myślę, że nie są wróżby tylko trzeźwe spojrzenie. Ludzie. To jest coupe i to z akcyzą 18,6% a kosztuje tyle co sedan. :)
Opublikowano
Kolega Vapor podal konkretne , niczym nie poparte tezy - po prostu bardzo ciekawi mnie ich uzasadnienie :D
Opublikowano
Przy tej cenie to myślę, że nie są wróżby tylko trzeźwe spojrzenie. Ludzie. To jest coupe i to z akcyzą 18,6% a kosztuje tyle co sedan. :)
z człym szacunkiem, w ciagu ostatniego miesiąca były na Forum ogłoszenia sprzedazy aut z przebiegami które powszechnie są nie akceptowalne.Jednak były od Kolegów pozostajacych poza wszelkimi podejrzeniami o matactwo.Dalej- moje auto ma papiery których wiekszość z domorosłych "speców" wogóle nie widziało na oczy i nie wie iż takie istnieją.Kupione w 2012 z przebiegiem 174tys. i co ? oczywiscie krecone conajmniej dwa razy.Bzdet.Nie istnieje reguła.Kierujcie sie istotnymi przesłankami.Które są oczywiste.Byle ŁOŚ policzy sobie =cholera wie co- i stwierdza autorytatywnie-nie jest to mozliwe.BZDET. Robię rocznie 10 tys. i co ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale piszesz o zupełnie różnych rzeczach. Jeżeli samochód ma autentyczny nieduży przebieg i nie jest złożony z dwóch to znajdzie się wielu, którzy zapłacą za niego nie 20 a 30 tys. złotych. Skoro stoi w ogłoszeniu za 20, to znaczy, że nie ma na niego chętnych nawet za 25. W ogłoszeniach jest wiele np. 320d poliftowych, które kosztują 15-16 tys. złotych i jakoś nie chcą się sprzedać, gdy jednocześnie za takie auto "uczciwe", ludzie płacą po 20-24 tys. złotych. Tu nie chodzi o to, że nie ma takich starych aut z niskimi przebiegami, bo są, sam takie ciągle sprzedaję, ale kosztują swoją cenę i są na nie chętni.
Opublikowano
Ale piszesz o zupełnie różnych rzeczach. Jeżeli samochód ma autentyczny nieduży przebieg i nie jest złożony z dwóch to znajdzie się wielu, którzy zapłacą za niego nie 20 a 30 tys. złotych. Skoro stoi w ogłoszeniu za 20, to znaczy, że nie ma na niego chętnych nawet za 25. W ogłoszeniach jest wiele np. 320d poliftowych, które kosztują 15-16 tys. złotych i jakoś nie chcą się sprzedać, gdy jednocześnie za takie auto "uczciwe", ludzie płacą po 20-24 tys. złotych. Tu nie chodzi o to, że nie ma takich starych aut z niskimi przebiegami, bo są, sam takie ciągle sprzedaję, ale kosztują swoją cenę i są na nie chętni.

mmw napisał z grubsza o co mi chodziło. Pomyślcie o sobie- czy chciałoby sie wam jechac za granice, robić opłaty sprowadzać dla siebie auto po czym po kilku mies. robić komuś prezent za 19tys? Przeciez te 20900 jest do negocjacji. Żeby to mu sie opłacilo sprzedać za 19tys to musial je za granicą kupić za max 3500E+ opłaty +transport + jego zysk. Na mobile.de jest dokładnie 31 takich aut z czego najtańsze za 5850 tys euro a średnia to około 7,5tys euro więc chyba każdy wyciągnie wniosek w jakim stanie on to auto przywiózł.

Z resztą ogloszenie już nieaktywne więc pewnie jakiś łowca okazji już kupił tego szrota i niedługo będzie :cry2: i post w dziale dlaczego to nie jeździ ? :)

Opublikowano
traktor w tle :D pewnie jakiś Mietek kupił za 3 wiadra ziemniaków ;)
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

:cool2: nic dodać nic ująć :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.