Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
trochę to słabe że nie we wszystkich autach wymieniają, może są mniej narażone? jest jakaś zasada co do tego?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Na pierwszej stronie wrzuciłem PDF......
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dzwoniłem do ASO akcja oficjalnie zakończona

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano

Czyli posiadacze C >> z roczników 2009 , którzy łudzili się że z początkiem 2016 akcja zostanie ogłoszona/przedłużona na ich ( nasze ) silniki muszą obejść się smakiem :?

pozostaje zakup kompletu na własny koszt i wymiana

life is brutal :|

Opublikowano
Dzwońcie do różnych serwisów - jeden mówi tak drugi tak. Ogólnie na prymasa tysiąclecia w Warszawie w tamtym roku w N47 wymienili napinacz i łańcuch w ramach akcji warunkiem było to iż przy silniku nie mogło być nic wcześniej ,,grzebane,, no i auto powinno być raczej stale serwisowane ale myślę że to nie jest wymóg konieczny.
  • 4 tygodnie później...