Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

to mój pierwszy post na tym forum więc na początku chciałbym się przywitać.

Rozważam zakup kombi dla cztero osobowej rodziny. Chciałbym się zapytać posiadaczy E90 kombi czy dwa wózki + jakiś bagaż zmieszczą się do tego bagażnika ?:)

Z góry dziękuje za odpowiedź:)

Opublikowano

Cześć :)

E90 w kombi to model E91 :)

2 wózki wejdą ale wtedy miejsca na bagaż nie będzie już za dużo... to raczej małe kombi ja używam go tylko w 2 osoby więc nie mam problemu z załadowaniem na 3 tygodniowe wakacje albo wypad na narty ale sporadycznie wypad w 4 dorosłe osoby i już z bagażem trzeba kombinować :)

Wszystko zależy od tego ile bagażu masz zamiar wozić no i ewentualnie jest zawsze bagażnik dachowy na narty, ja używam go do nart ale Ty możesz na wakacje chować tam wózki i kilka innych rzeczy dla dzieciaków i wtedy załadujesz się bez problemu!

Powodzenia!

Opublikowano

Był taki temat nie raz.. :search:

No ale jeśli już mam zabrać głos, to jeżeli mają to być faktycznie 2 wózki + bagaże to zdecydowanie celuj w E61.

E91 ostatecznie sprawdzi się w przypadku 2 dzieci, ale już trochę odchowanych (które nie użytkują wózków), wtedy masz cały bagażnik na torby.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli w e91można to bagaznikiem nazwać :norty:

Dwa wozki+ torby i będzie ich pewnie niemało to i e61 nie pociagnie wiedz box na dach albo hak będziesz potrzebować.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi:) tak na prawdę to przez rok byłby wożony duży wózek typu stelaż+gondola oraz prosta spacerówka która się składa do małych rozmiarów.

Czy wg Was jest realnie dostać do 30 tys 'niezajechany' egzemplarz?

Opublikowano

Do 30k e91? Możesz coś szukać z początku produkcji w biednej wersji wyposażenia.

PS. Oczywiście na alleulep znajdziesz w tej cenie 3.0d w skórach, ale na realne ceny zerknij na stronach niemieckich.

Opublikowano

Do takich dzieci E91 nie da rady. Przerabiałem temat. Nawet wyprawa 100km to była już wyprawa :)

Szukałbym coś innego albo e61.

Opublikowano
ja mam problem aby zmiescic wozek jednego grzdyla...

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Patrząc się na mody Twojego samochodu to wózek też pewnie wypasiony wiedz nic dziwnego :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!