Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właściciel zgadza się na sprawdzenie w Aso lecz gdy próbowałem uzgodnić że w razie wykrycia czegoś poważnego on ponosi koszty aso. Odmówił ;/

Też bym odmówił. Skąd niby mam wiedzieć czy wykryją coś poważnego skoro nie jeżdżę nim od nowości?

Opublikowano
Cena wydaje się mega okazyjna na taki przebieg. Sprawdz czy została zapłacona akcyza.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Właściciel zgadza się na sprawdzenie w Aso lecz gdy próbowałem uzgodnić że w razie wykrycia czegoś poważnego on ponosi koszty aso. Odmówił ;[...]

"Jeżeli chodzi o płatność za sprawdzenie samochodu w serwisie zawsze pokrywa ją kupujący i nie chcemy odstępowac od tej zasady.

Pozdrawiam"

Ja też bym się nie zgodził na coś takiego.

Co to znaczy coś poważnego? Dla jednego to składany z dwóch, dla drugiego np. 4x tarcze do wymiany.

Ciebie interesuje to auto i Ty je sprawdzasz. Koniec kropka.

Opublikowano
Chcę się upewniż ze auto jest bezkolizyjne i bezwypadkowę oraz potwierdzić w jakiś sposób przebieg
Opublikowano
Jedź do Luksemburga. To małe księstwo, popytaj ludzi ktoś powinien pamiętać to auto. Potwierdzi przebieg.
Opublikowano
hahahha hahahhahah hahahhaha COś w tym jest ale w Luksemburgu w ogóle nie jeździł od początku w Polszy jeździł i zarejestrowany zaraz po zakupie w naszym Pięknym uczciwym kraju
Opublikowano

Aaaaaa i dlatego dziwi Cię, że gość nagle zaczął jeździć. Myslałem, że to świeży import.

Może długo bał się potężnej mocy i nie mógł się przekonać.

Opublikowano
Po prostu ocena samochodu na tym forum kończy się, kiedy ktoś znajdzie największą głupotę, do której da się przyczepić. Tutaj nie ma dobrych samochodów. Wszystko ok to nakładka od hamulca budzi zastrzeżenia. Polecam nową 5er w cenie 300+tyś, tam nie ma zużytych nakładek na pedały, przebieg aż 80tyś mniejszy ;)

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano
Racja nie będe się zastanawiał ładne zadbane auto przebieg ok nic nie wskazuje na wypadkowość trzeba brać ;]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
coś czuję ze za chwile ktoś kupi to auto i rzeczywiscie będzie do zamknięcia :norty:
Opublikowano
Racja nie będe się zastanawiał ładne zadbane auto przebieg ok nic nie wskazuje na wypadkowość trzeba brać ;]

Po czym doszedłeś do takiego wniosku? Widziałeś auto?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Dziś oglądałem BMW powiem szczerze auto super wygląda bomba w środku jak nowe. Ale czy te modele tak maja ? przy przebiegach ok 160 tk?

Samochód ma około 80 tkm w co troche mi ciężko uwieżyć. Lakierowane nad tylnym prawym kołem ale nie dużo. a tak nie znalazłem zastrzeżeń.

Zrobiłem 650km aby obejrzeć ten samochód i jestem w kropce . ???

Właściciel nie sprzeda taniej niz 74 500 ;/ Trochę dużo .

Jeśli taki byłby przebieg to bym się nie zastanawiał.

Ale właściciel ma warsztat i jakiegoś speca od bmw który naprawia mu ciężarówki. dało mi to do myślenia powiedział że mu ostatnio klocki z tyłu wymieniał.

Kolejne przemyślenie

Data przeglądu technicznego 20.03.2014 i przebieg był 61 191 km

Sprawdziłem na.

https://historiapojazdu.gov.pl/strona-glowna?p_auth=e3a3khSP&p_p_id=historiapojazduportlet_WAR_historiapojazduportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_historiapojazduportlet_WAR_historiapojazduportlet__facesViewIdRender=%2Fviews%2Findex.xhtml

A data wykonania zdjęcia do sprzedaży 18-06-2014 przebieg 69772 km w 90 dni czyli ok 3 m-c zrobił 8581 km co daje 286 km dziennie. Więc ogólnie nawet sporo km robi.

A do dnia dzisiejszego auto ma ponad 70 tkm. Przebieg mnie zastanawia.

ps właściciel ma firmę transportową międzynarodową wieć pewnie sporo jeździ pomimo że twierdzi że jeździ tylko mercedesami. ten przebieg to jedna niewiadoma Proszę o pomoc

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupił, kupił, przecież micha się cieszy :cool2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.