Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam autko przed liftem z czego się cieszę, bo pakiet przed face liftingiem podoba mi się najbardziej. No, ale cóż - kręcą mnie ringi po lifcie. Problem w tym, że nie mam spryskiwaczy lamp, więc xenony odpadają. Czy lampy po lifcie wychodziły również bez xenonów?

Opublikowano
Miałem okazję takie ost kupić ale jak mi za sensowne czyt nie wyprostowane z całymi regulatorami oraz działającymi ringami zaśpiewali 1400zl to zrezygnowałem. Oczywiście Europa. Bo na rynku jest kupę Angoli
Opublikowano
Na allegro za 999 są fajne halogenowe bez regulatora jednego. Ile coś takiego kosztuje? Bo jeśli lepiej dopłacić do 1300-1400 i mieć pewność, że są dobre to wolę zastosować tę drugą opcję. Poza tym, jeśli zmieniać przód to wypadałoby też tył na diodowe lifty. Pytanie, czy da radę zamontować do mojej zielonej strzały?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musisz lampy dawac do piekarnika żeby je odkleic. Polifty tak mają. Regulatorckosztuje 40zl

Bez wiercenia diodowych lamp nie wstawisz. Jest opis na forum nawet

Są magicy, którzy wymieniają regulatory w poliftach bez ich rozbierania.