Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam e39 530d 2001, mam problem ponieważ nie mam zegarka. Radio mam nieoryginalne, na komputerze pod zegarami jest tylko puste pole i nic. NIe wiem co jest grane, czy ktoś miał taki przypadek. Reszta funkcji BC działa normalnie.

:D

Opublikowano
Masz duże BC czy małe?

Małe, jest tylko spalanie, ilość km na baku, średnia prędkość i temp. zewnętrzna i puste pole myślę że w tym miejscu powinien być zegarek.

Opublikowano
Na małym bc od lewej masz zestaw kontrolek silnika itp,miniaturkę auta(zamknięte drzwi żarówki itp),wzakazania komputera na dole i na górze przebieg,reszta kontrolek(abs,pasy,tempomat) zegarka na zegarach w e39 chyba w ogóle nie ma jedynie w oryginalnym radiu.
Opublikowano
Posiadam e39 530d 2001, mam problem ponieważ nie mam zegarka. Radio mam nieoryginalne, na komputerze pod zegarami jest tylko puste pole i nic. NIe wiem co jest grane, czy ktoś miał taki przypadek. Reszta funkcji BC działa normalnie.

Tak sobie myślę że potrzebny jest ADAPTER / INTERFEJS DO STEROWANIA RADIEM PRZYCISKAMI NA KIEROWNICY, do kupienia na alle drogo, ponieważ radio jest nieoryginalne.

Opublikowano
Na małym bc od lewej masz zestaw kontrolek silnika itp,miniaturkę auta(zamknięte drzwi żarówki itp),wzakazania komputera na dole i na górze przebieg,reszta kontrolek(abs,pasy,tempomat) zegarka na zegarach w e39 chyba w ogóle nie ma jedynie w oryginalnym radiu.

To skąd to puste pole, jak przełączam BC, chyba że to po prostu wyłącza żeby nic nie pokazywało.

Opublikowano

Jedyny zegarek jaki mam to na RDS w radio PLUS :D I tak musi na razie zostać, chyba że inne radio zapodam z zegarkiem na wyświetlaczu.

Opublikowano (edytowane)

Male BC wyswietla zasieg,srednie spalanie,srednia predkosc,temperature zewn...i czas.Puste "pole" jest po to by bylo puste.

Przy malym BC nie bedziesz mial wyswietlonego czasu na zegarach bo nie masz oryginalnego radia.To na nim ustawia sie zegarek,ktory wyswietla czas na panelu radia i pod zegarami.

Tyle.

Edytowane przez PISTOLPETE

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Pod zegarami nie ustawi jak ma mały wyświetlacz.

Czytamy... :reading:

...nie bedziesz mial wyswietlonego czasu na zegarach bo nie masz oryginalnego radia.To na nim ustawia sie zegarek...

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Coś tam edydowałeś...

:cool2:

Opublikowano
Na środku masz kilka możlwiości - Temeperatura (ja ją zawsze mam), średnia prędkość oraz średnie spalanie. Ostatnią opcją jest brak wyświetleń. Strzelam, że jest do dla osób, których różnego rodzaju opcje świecące denerwują. :)