Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hmm niby tak i niby nie. Nowy RangrRover Evoque ma cos takiego i robi to wrażenie. Tylko on ma logo białe a nie kolorowe ( to ktore sie wyświetla ). Czy BMW wypuściło cos takiego czy tylko zamienniki ?:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mistrzu, podajesz linka z realoem i jeszcze pytasz się czy BMW coś takiego wypuścili? :mrgreen: :cool2:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Moderatorzy
Opublikowano
Jestem w szoku ze BMW podpisało sie pod taką obrzydliwą wiochą :duh:
Opublikowano
Wydaje mi się, że to nie jest OEM BMW, bo wpisując numer części na bmwstore nic nie znajduje.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jest jest bo ostatnio na FB profil oficjalny BMW wrzucał to gunwo jako nowość :duh:
Opublikowano

Może i wiocha może i pod remizą będzie krzyk, ale szczerze mówiąc gdyby nie to, że logo jest kolorowe to , gdybyście zobaczyli to w najnowszym modelu BMW, uważalibyście że warte uwagi :)

Wszystko kwestia przyzwyczajenia i gustu :)

Opublikowano
Jeśli chcesz być wieśniakiem nr 1 to na allegro jest :D ludzie po co ci to ?? po prostu po co? co za wieś!! masakra nie ma chyba nic bardziej wieśniackiego?
Opublikowano (edytowane)
Jestem w szoku ze BMW podpisało sie pod taką obrzydliwą wiochą :duh:

Nie w kazdym kraju to podswietlenie jest uznane za wioche.

To co wiocha moze byc na glebokiej prowincji w polandzie, pod budynkiem opery w jednej ze stolic europejskich moze byc lansem…

Mysle ze rynek chinski i rosyjski moze byc tego przykladem.

PS.Taka furka to marzenie urzedniczek gminno -powiatowych rowniez u nas w kraju.

Edytowane przez KumatyWujek
MADE IN PRL
Opublikowano
ludzie po co ci to ?? po prostu po co? co za wieś!! masakra nie ma chyba nic bardziej wieśniackiego?

Dla mnie sa bardziej wiesniackie od tego spoty wypucowanych rumpli z pustymi bakami….

MADE IN PRL