Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobrze ktos wczesniej napisal ze co? maja matizami uciekac albo jakims fordem 1.1

Widziałem w "997" rekonstrukcję morderstwa, gdzie 4 karkoli pakowało się do Fiesty, może to było auto zastępcze.

Myślę, że wystarczy nie zachowywać się jak dres i dbać o swój własny wizerunek, a to czym się jeździ nie powinno mieć znaczenia. Nigdy nie doświadczyłem żadnych przykrości z powodu użytkowania tej marki, a mój kuzyn, który jeździ e28 (która należała kiedyś do mnie) został już dwa razy zatrzymany przez policję tylko dlatego, że panowie chcieli obejrzeć idealnie utrzymany egzemplarz.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
z 30metrów człowieka nie widać, jak jedziesz za - człowieka nie widać. Ja np to lubię, można pogadać z policją, jak miałem VW, forda, mazde to lipa była, nikt nie chciał mnie zatrzymać, chociaż się starałem:)
Opublikowano
Ja sie z Toba chetnie zamienie :P. Jak chcesz to nawet mozesz za mnie mandaty placic :P, a moze chcesz dosponsorowac moje mandaty gotowkowe ;-)... A moze jakies punkty chcesz przejac :-) ? Mnie bardzo denerwuje jak ciagle polcjia znajduje powod, aby mnie zatrzymac :-( i nie wiem co mozna w tym widzicie fajnego...
Opublikowano
Raczej nie da sie juz zmienic wizerunku taki juz los bmw :modlitwa:

Da się... :wink:

Przynajmniej trzeba próbować. :D Warto!!

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna

Opublikowano

nawet jak bedziesz probowac to juz nie zmienisz..

poza tym czy tak wam z tym zle? bo mnie to KOMPLETNIE WALI :twisted:

niech sobie gadaja,gadaja i gadaja.a i tak musza jezdzic fiestami,matizami i innymi malymi puszkami na sledzie :lol:

Opublikowano
Przynajmniej trzeba próbować. :D Warto!!

Dlaczego warto?

Macie straszne problemy...

Mnie bardziej biorą za bandziora jak wysiadam ze starej W140 niż z E39... Przetestowałem juz to!

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

A ja byłem świadkiem wczoraj, że (zły) wizerunek marki działa także na kierowcę. Wracałem z dziewczyną z marketu jej autkiem i wkręcił się przed nas koleś w E-30 oczywiście krótko ścięty tyle co widziałem przez ciemne szyby :duh: To było już na wyjeździe więc miałem już troche na liczniku ok. 50km/h a on zaczął deptać jak szlony no bo przecież ma sportowy wóz no i jak to może go ktoś inny wyprzedzić. Tak był zaaferowany tym czy go czasami nie doganiamy, że przez patrzenie w lusterko prawie zaparkował poldkowi w kufrze. Poldek przed nim zwolnił znacząco na progach zwalniających koleś przestał patrzeć wkońcu w lusterko i zauważył ciekawą rzecz - poldka prawie stojącego a on miał dobre 70km/h na szczęście E-30 miała b.dobre hamulce oczywiście niebieski dym i samochód stanął w poprzek zajmując dwa pasy :duh:

Niestety starsze modele są już na tyle tanie, że każdy koleś (bad-boy) z familoków może sobie na to pozwolić i potem jeździ po mieście z kolegami i straszy staruszki na pasach. Większość tych łysych gangsterów to łebki z podwórka cieszący się i wykorzystujący (pogłębiających) taki wizerunek marki.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
Co do łysych to bym sie nie zgodził z poprzednikiem bo też sie gole maszyneczka na 'zero' nie jestem 'karkiem" chociaz wszyscy mówia ze kawał "chłopa" ale w dresie to mnie jeszcze nikt nie widzial i nie zobaczy hehhehe ale to jest fakt jak ktos patrzy na mnie a mnie nie zna jak jade swoja betka to pewnie pierwsza myśl to:jedzie tepy łysy cwaniak.Ale polskiej zawisci nikt nie zmieni. pozdrawiam
Opublikowano
Bardziej chodziło mi o zachowanie niektórych kierowców BMW a nie o ich wygląd. W tej sytuacji byłem obserwatorem i nie był to dla mnie miły widok.
Opublikowano
Ogólnie Agro-Tuning :wink: wpadł na to żeby puścić hamulec, szarpnął kierownicą i wjechał na drugi pas gdyby nie to, to brakło by mu te 1,5m :duh: