Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie

chcialbym zasiegnac informacji odnosnie lewarka zmiany biegow do bmw e61 LCI - chodzi mi tutaj o wersje SPORT. czy jest z tym duzo zachodu z wymiana joysticku i jak do tego sie zabrac ?

czy byly wersje z lopatkami przy kierownicy bez drazka zmiany biegow - joystick SPORT ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Joystic jest p&p do tego kodowanie i zmiana softu w skrzyni.

Bardzo fajny mod,zakladaj jeszcze kiere z łopatkami.

Robiłem to u kumpla w aucie mam pdf'y co i jak podłączyć w razie czego. :wink:

Edit:widzę że masz 525d,nie wiem czy ten joystic występował z tym silnikiem.

Opublikowano

no własnie tutaj sie pojawia problem ... a gdyby tak kupic przełącznik zmiany biegow pod wersje sport http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/25_0456-przelacznik-zmiany-biegow/vCU00498 to raczej powinno podejsc ....

tylko jak sie za to zabrac ?

Opublikowano

Edit:widzę że masz 525d,nie wiem czy ten joystic występował z tym silnikiem.

znajomy ma e60 525d 2009 i ma SPORT joystick więc występowała z tym motorem,

bardzo fajna opcja i super wygląda ten joystick.

chcę sobie też to założyć ale znalezienie kiery ogrzewanej mpakietu z łopatkami graniczy z cudem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no własnie tutaj sie pojawia problem ... a gdyby tak kupic przełącznik zmiany biegow pod wersje sport http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/25_0456-przelacznik-zmiany-biegow/vCU00498 to raczej powinno podejsc ....

tylko jak sie za to zabrac ?

Zakładaj cały joystick bez kombinacji.

Opublikowano
witam.ja mam motor 2.0d z 2006r.automat skrzynie i kierownice z łopatkami ale one są nie podłączone.czy da się do tej skrzyni założyć joystik i podpiąć zmianę w kierownicy łopatkami??