Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, powiedźcie mi proszę jak wyłączyć funkcję ostrzegania przez mrozem w bmw e60, pojawia się przy każdym rozruchu, chyba że ową funkcję da się przestawić z +3 stopni na -15 pozdrawiam
Opublikowano
Witajcie, powiedźcie mi proszę jak wyłączyć funkcję ostrzegania przez mrozem w bmw e60, pojawia się przy każdym rozruchu, chyba że ową funkcję da się przestawić z +3 stopni na -15 pozdrawiam

Ty tak na serio pytasz ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na czujnik temp.który jest umieszczony w zderzaku przed chłodnicą klimy, nałożyć rękawicę najlepiej polar.
Opublikowano
Cieszcie się, że ją macie, a nie wyłączajcie. Nie każdy zdaje sobie sprawę, że np.po cieplejszym a mokrawym dniu pod wieczór zaczyna podmarzać i takie ostrzeżenie może otrzeźwić harcownika i uratować życie.
PawełH
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cieszcie się, że ją macie, a nie wyłączajcie. Nie każdy zdaje sobie sprawę, że np.po cieplejszym a mokrawym dniu pod wieczór zaczyna podmarzać i takie ostrzeżenie może otrzeźwić harcownika i uratować życie.

:cool2: :cool2:

Niektórzy co nie mają zakładają bo to jedna z bardzo przydatnych rzeczy, a tu niektórym przeszkadza że ratuje im tyłek zimą :nienie: .Ja nie mam w busie i mi tego brakuje. Co za czasów się doczekałem :wink:

Opublikowano
Witam. Też jestem zainteresowany wyłączeniem tego albo przestawieniem na inną wartość. Ewentualnie jakis cichszy ten GONG :|

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja po takim głośnym gongu się rozbudzam, daje do myślenia a temp. zewnętrznej nie monitoruje nigdy w trakcie jazdy, jest wielu innych na których trzeba uważać :norty:

W iDrive jest chyba opcja do przyciszania a jak nie to wyrwać głośniki, na pewno pomoże :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Nie chcę tworzyć nowego tematu więc podepnę się tutaj. Jak wyłączyć funkcję ostrzegania o niskim poziomie paliwa ? Za często mi się włącza i ten gong jak go wyłączyć, przyciszyć... zawału serca idzie dostać :twisted2:
Opublikowano
Trzeba nie tankowac za 20zl :mrgreen:

tankuje gazu za 60zł a paliwa za 10zł jeżdżę cały miesiąc z uczelni do akademika :norty:

Opublikowano
Z tego co pamiętam jest chyba gdzieś w ustawieniach dźwięku w idrive poziom głośności komunikatów czy coś takiego..

raczej nie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co pamiętam jest chyba gdzieś w ustawieniach dźwięku w idrive poziom głośności komunikatów czy coś takiego..

raczej nie

jest do ustawienia głosności nawigacji tylko

Czy aby na pewno?

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/IMG_20150110_181120_zps3bf36606.jpg

Różne nawigacje, różne opcje :D

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 1 rok później...
Opublikowano
Temat powraca równo z zimą :D Czyli nie tylko ja twierdze że ten gong jest irytujacy :D

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu