Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Witam. Myślę nad aktualizacją softu w mojej E91. Czytałem wiele tematów ale nikt krok po kroku tego nie opisał może jakoś wspólnymi siłami coś takiego krok po kroku tutaj stworzyć ? Chcę samemu to zrobić nie żaden serwis czy ktoś co to umie... Jakie korzyści są z takiej aktualizacji ?

Opublikowano

kolego przepraszam ale zakładasz równocześnie temat jak włączyć/wyłączyć GONG od pasów, czy naprawdę czujesz się na siłach żeby wziąć się za aktualizację softu ? ja rozumiem i popieram oczywiście rozwój i przedsiębiorczość ludzi ale czy to nie jest przynajmniej w tej chwili zbyt skomplikowane dla Ciebie?

z tego co pamiętam to nawet w aso migają się od odpowiedzialności,

piszę bez złośliwości nie chce po prostu żebyś narobił sobie biedy w aucie

Opublikowano
kolego przepraszam ale zakładasz równocześnie temat jak włączyć/wyłączyć GONG od pasów, czy naprawdę czujesz się na siłach żeby wziąć się za aktualizację softu ? ja rozumiem i popieram oczywiście rozwój i przedsiębiorczość ludzi ale czy to nie jest przynajmniej w tej chwili zbyt skomplikowane dla Ciebie?

z tego co pamiętam to nawet w aso migają się od odpowiedzialności,

piszę bez złośliwości nie chce po prostu żebyś narobił sobie biedy w aucie

Człowiek uczy się na błedach. Wiem że można narobić sobie biedy, ale lubię takie wyzwania dokonać czego nowego każdy jakoś zaczynał ja nie piszę że muszę to zrobić chce tylko poczytać jak to wygląda krok po kroku a później stwierdzić czy dam radę czy nie.. po to chyba jest forum aby dowiedzieć i nauczyć się czegoś nowego...

Opublikowano
Witam. Myślę nad aktualizacją softu w mojej E91. Czytałem wiele tematów ale nikt krok po kroku tego nie opisał może jakoś wspólnymi siłami coś takiego krok po kroku tutaj stworzyć ? Chcę samemu to zrobić nie żaden serwis czy ktoś co to umie... Jakie korzyści są z takiej aktualizacji ?

widocznie ja coś źle przeczytałem że chcesz sam to zrobić czy coś, hmm

Opublikowano

widocznie ja coś źle przeczytałem że chcesz sam to zrobić czy coś, hmm

Chcę wgłębić się w tajemnicę aktualizacji xD

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A masz ICOMa czy zwykły "drut"za 100zł? :cool2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.