Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oby tylko imgur nie przestał u nas działać jak na innym dużym forum :(

Co ma piernik do wiatraka? :D imgur działa od wielu lat i jest idealny póki co, można ładnie grupować zdjęcia, dawać linki bezpośrednie bez reklam itp. Żadne "inne" forum NIE MOŻE tego zmienić. Co najwyżej admin może zablokować zdjęcia z jakiejś domeny wg swojego widzimisie, np. z dysku googla, bo tak.

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
No nie koniecznie, zobacz na bmw-sport, po kolei padły im wszystkie najbardziej znane hostingi. Prawdopodobnie blokują domenę ze względu na bardzo duży ruch przez nią wywoływany.
Opublikowano

Wykonałem kilka prac przy autku

Wymieniłem wahacze na nowe lemfordery + tuleje ,nowe łączniki, zrobiłem kompletną geometrię oraz zakupiłem nowe reflektory bi xenon dynamic

nie długo montaż i kodowanie

parę fotek

e350ecd945ec5ae6.jpg

7d418a6f93a7a6e8.jpg

63202611858347b8.jpg

98d096e276ec07f7.jpg

ac34a6dbc257b2fa.jpg

0842541567fc7798.jpg

cdn....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak tam,lampy wymienione? teraz to dopiero będzie wow! :cool2:

Mariusz wczoraj doszły mi moduły skrętu i zamontowałam ich do lamp, czekam jeszcze na wiązkę ,kolega mi załatwił z cabrio bo pasuje.....i myślę na dniach jak nic nie przeszkodzi będzie już instalowanie i kodowanie

Dziś po pracy mam plan włożyć reflektory do autka :D

Jak coś to będzie fotorelacja

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświerzę temat , takie prezenty dostanie coupe :D , wszystko czeka na montaż...

6c83b11baa198b05.jpg

4e0bdc8827180695.jpg

da24f5ac80c32a3d.jpg

kierownica lekko pogrubiona i wszystko na nowo obszyte do kompletu .....

i dołozyłem takie cudo....dla mnie bardzo praktyczna rzecz

1ae6a0255a656a72.jpg

252ec15e57de11d0.jpg

0d509f2245407ab8.jpg

i tu juz po odrestaurowaniu....

1e0a48436b61a2bd.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To auto w Twoich rękach to lokata kapitału :cool2: Jak już wszystko poskładasz do kupy to przydałaby się jakaś porządna sesja Twojej stajni :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ładnie to wygląda :cool2: choć kolorowe nici nie przemawiają do mnie, za bardzo kojarzą mi się z paskami na nerce :wink: po montażu będzie pachniało nowościa :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
To auto w Twoich rękach to lokata kapitału :cool2: Jak już wszystko poskładasz do kupy to przydałaby się jakaś porządna sesja Twojej stajni :cool2:

Mariusz będzie... :wink:

Ładnie to wygląda :cool2: choć kolorowe nici nie przemawiają do mnie, za bardzo kojarzą mi się z paskami na nerce :wink: po montażu będzie pachniało nowościa :8)

Dziękuje ,co do nici tez nie byłem przekonany do końca ale jak zobaczyłem na żywo to zmieniłem zdanie, po za tym auto oryginalnie ma bardzo dużo dodatków z pakietu M a w zasadzie pełen pakiet M w środku i na zewnątrz więc teraz będzie się to ładnie komponować :wink:

Pasków na nerkach nie mam i nie będzie :naughty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Całe szczęście :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Jakiś dziad na parkingu podziemnym porysował mi maskę gwożdziem :doh: , nie zrobiłem fotki bo szlak mnie trafiał...i ie miałem głowy na to , dałem do polakierowania i od razu zderzak bo miał odpryski....oraz listwy pod reflektorami i zaślepki spryskiwaczy, oraz zakupiłem nowe przednie czesci nadkola

1391fb0d845dca77.jpg

pomału składam

6dc8bdd7aa1e098e.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Autko poskładane z zewnątrz i w środku

9dee6a71bee5a78d.jpg

532598a2955efa3b.jpg

d3d9a4856ab01a31.jpg

bixenon skrętny też ogarnięty :dance:tu filmik żeby nie być gołosłowny

Edytowane przez marko0424
Opublikowano

Ej, kiedyś to spoty razem robiliśmy, a teraz taka lipa się zgadać :(

Nawet w Żorach 4 się uzbierały.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przepiękne masz to auto! Super, że modzisz i tak dbasz o nią.Widać to po aucie: zadbane i zrobione ze smakiem. Felgi idealnie komponują się z budą E46.
Benzyna zamiast krwi...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Sławomir w Żorach jestem codziennie można się ugadać ,ale podejrzewam że byli byśmy w dwóch...

To dajcie znać bo ja z Orzesza. BTW bardzo ładnie te BBSy się prezentują na twoim samochodzie. Ja szukam inspiracji do mojego.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Śmigasz tym autem ogólnie na co dzień? W zimę też? Jak wygląda AC w aucie, za które teraz trzeba dać 30-35k a ubezpieczyciel pewnie wyceni je na 20k. Co w przypadku całki?
Opublikowano
Poruszam się od czasu do czasu ….w zimie to raczej zimuje ,co do ubezpieczenia to nigdy nad tym nie myślałem bo nie mam zamiaru jej kasować :nienie: , wiadomo w życiu różnie bywa ale nie zaprzątam tym sobie głowy bo po co się nie zdrowo stresować..... :wink:
Opublikowano
Śmigasz tym autem ogólnie na co dzień? W zimę też? Jak wygląda AC w aucie, za które teraz trzeba dać 30-35k a ubezpieczyciel pewnie wyceni je na 20k. Co w przypadku całki?

Sprawa jest prosta. Ubezpieczyciel zapłaci tyle ile jest w tabeli i na dzisiaj w infoexpercie to max 17000 zł. Niestety taki urok starych samochodów, choć uszanowanych.

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.