Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam ogromną prośbę odnośnie opinii dotyczącej tego samochodu.

http://autocentrum1.otomoto.pl/bmw-330-full-opcja-gwarancja-mozliwa-zamiana-C35134556.html

Mieszkam ok 300 km od miejsca w którym można go obejrzeć. Na zdjęciach wydaje się przyzwoitą propozycją, jednak jak każdy z nas wie, nic nie zastąpi weryfikacji pojazdu w rzeczywistości.

Czy być może ktoś oglądał ten pojazd i mógłby podzielić się opinią na jego temat. Nie chciałbym tracić całego dnia i przejechać 600 km jeżeli samochód nie jest tego warty.

Dziękuję i pozdrawiam.

Edytowane przez icecoollp
Opublikowano

Mamy nowy rekord e92 330i w tej cenie jeszcze tu nie było :cool2: :cool2:

I czym prędzej załatw VIN bo temat wyląduje w koszu - regulamin

Opublikowano
Wiem, sam jestem zdziwiony, dlatego chciałbym wiedzieć czy jest jakaś tego przyczyna :) Napisałem e-mail z prośbą o podanie numeru VIN, czekam na odpowiedź. Jak tylko otrzymam dodam do tematu.
Opublikowano

Vin skopiowałem z otrzymanego maila. Napisałem ponownie z prośbą o sprawdzenie czy nie nastąpiła pomyłka, ale zgadzam się, to dziwne.

Jestem świadomy niskiej ceny pojazdu, dlatego jak widać, podchodzę do oferty dość sceptycznie. Jednak muszę przyznać, że oglądałem samochody 2 razy droższe i ich też nie kupiłem - cena nie zawsze jest wyznacznikiem stanu technicznego, choć przyznam, że raczej nikt nie chce sprzedać samochodu poniżej wartości. Co do sugestii, że jest to cena poliftingowej E46 chyba się większość z nas zgodzi, że nikt by tyle za E46 nie chciał zapłacić, prawda?

PS Tańszych 330 obecnie nie widziałem :?

Ponieważ oferta jest - nazwijmy to lekko podejrzana, dlatego pytanie skierowałem do osób, które ewentualnie miały kontakt z tym pojazdem, a w związku z tym mogą powiedzieć, że przynajmniej jest zgodna z zawartymi fotografiami.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam troszkę ma zajechał ten środek jak na taki przebieg. Skóra na fotelu kierowcy wytarta, na sprzęgła brak gumy czy mi się wydaje. Cena atrakcyjna ja sprzedaje zwykła 3 z takim silnikiem troszkę taniej a to coupe:)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.