Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź w aso wpisy z napraw i przeglądów auto ładne na foto siedzenie strasznie styrana tapicer potrzebny .

Przegląd takiego auta tylko aso bmw

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Z tym tapicerem to bym nie przesadzal, porownywalem zuzycie wnetrza (mam dodatkowe foto) do podobnych przebiegow w DE i CH i do zadnych sensownych wnioskow nie doszedlem, czasami nizsze przebiegi maja podobne zuzycie, czasami przebieg 250tys i jak nowy

ksiazka prowadzona do 2010 wiec obstawiam ze nie jest podrobiona, pytanie co sie dzialo przez kolejne 4 lata

oczywiscie probowalbym zweryfikowac przebieg komputerowo ale podobno wszystko mozna umiejetnie wykasowac...

auto jest zarejestrowane w PL, czy moze to byc podejrzane ?

Opublikowano
Pisze o tapicerkę bo dla mnie to siedzenie jest do naprawy i nie interesuje mnie czy ma oryginalny przebieg czy nie po drugie jezeli historia jest do 2010 to spokojnie przez te cztery lata mog zrobic następne 200 tys km ktore niestety nigdy nie sprawdzisz .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

nie szkoda ci prawie 60k zl na E53, ktore jest jednym z najbrzydszych BMW w historii :mrgreen:

doloz troche i kup e70

Opublikowano
nie szkoda ci prawie 60k zl na E53, ktore jest jednym z najbrzydszych BMW w historii :mrgreen:

doloz troche i kup e70

Tak dloz troche :duh: ile 40 tys bo za tyle sa dopiero dobre serwisowane e70 no sie ty masz namyśli napewno te trupy po 70 tys e70 co?

Dobre e70 kosztuje ponad 20 tys euro bezwypadkowe dolicz akcyzę prawie 20% i wyjdzie ci cena facet znalaz starsze x5 to mącisz mu w głowie typowa pomoc dołóż troche i kup nowsze zeby sąsiada sie pochwalić .

Uszkodzone e70 sa po 17-20 tys euro wystarczy pooglądać Mobile DE .

Chyba ze złomy z Włoch z prżestawionym licznikiem .

Opublikowano

Skąd to auto jest, z Francji czy Belgii ?

Brak grzania d-py w skórzanej tapicerce, to dla mnie minus dyskwalifikujący to auto na wstępie.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

doloz troche i kup e70

Tak dloz troche :duh: ile 40 tys bo za tyle sa dopiero dobre serwisowane e70 no sie ty masz namyśli napewno te trupy po 70 tys e70 co?

Dobre e70 kosztuje ponad 20 tys euro bezwypadkowe dolicz akcyzę prawie 20% i wyjdzie ci cena facet znalaz starsze x5 to mącisz mu w głowie typowa pomoc dołóż troche i kup nowsze zeby sąsiada sie pochwalić .

Uszkodzone e70 sa po 17-20 tys euro wystarczy pooglądać Mobile DE .

Chyba ze złomy z Włoch z prżestawionym licznikiem .

pisząc trochę nie miałem na myśli 5tys :duh:

to co napisałem, to moje subiektywne zdanie. i jak dla mnie, to e53 jest równie piękne jak daewoo musso.

dokładając nawet niedużo, można kupić już coś w miarę niepowodującego odruchów wymiotnych np XC90, XC60 czy JGC II, a nie to paskudztwo :mrgreen:

Opublikowano

Mi osobiście E53 bardzo sie podoba,miałem dwie wersje na sprzedaż (przedmiot i polift) i poliftowa jeździ sie juz naprawdę super.Calkiem innym wóz.Teraz mam na sprzedaż 2000 rok ale z oryginalnym przebiegiem 289 tys i cała w oryginale z silnikiem 4.4.Ale cenie ponad polowe jak z ta.Mniejsza o to.

moim zdaniem to bardzo udane auta,czego o e70 powiedzieć juz nie można.

Nawet miałem okazje taka kupić ,oczywiście włoszczyzna ,większość do malowania,rysy wgniotki ale rok 2007 i za 12 tys euro.

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano

doloz troche i kup e70

Dzieki wszystkim za komentarze do tematu

Co do wygladu to kwestia gustu, znam takich ktorzy twierdza ze e60 jest brzydkie i wyglada staro, mi sie podoba

(Zawsze mozna cos dolozyc i kupic e61 takie jak Twoje z tym ze po lifcie i zamiast 530d mocniejsze 535d itd, bez obrazy oczywiscie:)

mi sie w miare podoba e53 po lifce chociac tyl moglby byc rzeczywisice ladniejszy, chcialbym kupic SUVa a BMW ma tu fajny stosunek mocy do spalania (i cena powiedzmy miesci sie w moich mozliwosciach)

Volvo jest ładne ale ma chyba gorsze silniki (spalanie/osiagi), dopiero najmocniejsze beznyny w xc90 sa szybkie ale spalanie jest bardzo wysokie, poza tym bmw ma zapewne lepsze (bardziej sporotowe) prowadzenie, przytaczany Jeep GC II mi nie sie nie podoba...

E70 to duzo drozsze auto

Auto jest z Francji, rzeczywiscie wyposazenie nie jest jakies super, oprocz braku podgrzewancy siedzen brakuje szklanego dachu i lepszego systemu audio, niestety ale poruszam sie po rynku aut uzywanych a tu niestety trzeba isc na kompromisy dot wyposazenia (w e60 i e46 mialem podgrzewane siedzenia i ich wogole nieuzywalem ale Żona owszem)

Orientujecie sie moze czy/jak mozna sprawdzic przebieg auto pochodzacego z francji po tablicach rej ?

Opublikowano
mistrz co jak co ale volvo pod względem dynamika/spalanie jest lepsze ... Jeśli chodzi o samą dynamikę gorsze od 3,0d... D5 163ps potrafi spalić w manualu 6,5 na trasie i 8,5 w mieście... Przy twoich rozterkach wolałbym dużo bardziej kupić xc90 niż E53...
Opublikowano

W tym problem ze ja rozterek co do marki nie mam, pewnie niestety :)

Volvo xc90 D5 163ps ma 12,3 do setki (x5 8,8 do setki) i w automacie pali tyle co x5

http://autokatalog.autoscout24.de/volvo/xc90-2002-heute/d5-120-kw-163-ps/

najmocniejszy diesel w xc 90 po 2010 roku i tak ma powyzej 10 do setki... dla mnie to troche wolno bo przez ostatnia dekade poruszalem sie autami z przyspieszeniami ok 7 sek...

Opublikowano

Volvo wcale nie jest takie dobre odsprzedaż jest wręcz tragiczna no chyba ze z ceny zejdziesz mocno ,

Osobiscie wolałbym bmw bo silniki maja super 3.0 Diesel mało co sie psujecwctym aucie .

Przebieg jedynie mozna sprawdzić po vin jedzcz autem do aso niech ci go dokładnie sprawdza co i jak .

Opublikowano

Silnik w Volvo 2.4D5 163KM jest bardzo dobry.

Przyśpiesza bardzo dobre a spalanie jest niskie.Kultura pracy też niczego sobie.

Tyle że jak przyznał @Zenek sprzedaż Volvo jest tragiczna,miałem pare sztuk na handel i to ciężki orzech.

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
Sprawdź w aso wpisy z napraw i przeglądów auto ładne na foto siedzenie strasznie styrana tapicer potrzebny .

Przegląd takiego auta tylko aso bmw

Co niby tapicer ma tam do roboty? Przetarć nie widzę, normalne zagniecenia wynikające z użytkowania przez ciężką osobę. Jedyne co można, to dokonać stosownej pielęgnacji, czyszczenie, odżywienie, etc.

Opublikowano
Wymienić te dwa kawałki skory na ładne nowy nie takie zdeptane mi to sie nie podoba ale znam takich ktorzy chowają w dziurach całe malboro .
  • Moderatorzy
Opublikowano

Dlaczego na priv?

Masz info , zostaw dla potomnych :)

Opublikowano

Orientujecie sie moze czy/jak mozna sprawdzic przebieg auto pochodzacego z francji po tablicach rej ?

Po tablicach nie, ale można sprawdzić przebieg na ostatnim przeglądzie rejestracyjnym. Potrzebna do tego będzie zielona winietka włożona do kieszonki , którą większośc aut z Francji ma przyklejoną na szybie.