Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popraw nazwę wątku zgodnie z regulaminem.

Rok produkcji auta 99, nie 2000. Przebieg między bajki włożyć. Auto pomalowane jak szachownica, zarówno prawy, jak i lewy bok. Pali się błąd poduszki. Radio wymienione, powinno być na kasety. Lampy powinny być pomarańczowe. Ringi oczywiście dołożone. Na klapie bagażnika powinno być oznaczenie modelu. Autko od pasjonata :cool2:

Opublikowano

160 tys km i z gazem :mrgreen: przeciez jakby miał 260 to byłby tez dobry przebieg no ale 160 to jest :cool2:

Strasznie złe dobrany lakier jakiś stawie wonder to malował.

Za ta kase cudów nie oczekuj te auta bez gazu dalej stoją po 4000-6000 euro plus 5000 opłat z transportem bez zarobku

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Malarz to chyba nie miał wyobraźni.Jak pięknie widać jak robił przejście z lewego błotnika na drzwi i odciął w połowie.

Jedynym ratunkiem jest chyba pomalowanie obu całych stron i wtedy bedzie ok.

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano

Aż żal się pastwić, edek napisał wszystko. Z drugiej strony nie skomentować takiego dzieła sztuki garażowej to też strata. Jak widzę takie malowania to mi się przypomina scena z "Days of Thunder" gdzie mechanik po wyścigu cieszył się jak znalazł jeden element, którego nie musiał malować :D

No i ten przebieg :P

Ale, ale -zderzak z Alpiny, ja bym brał! :D

Opublikowano
Jakim cudem to może palić 12 litrów gazu, jak moja 318i bierze tyle benzyny?

a no takim cudem że tak ;-) . M54B30 spalało mi w trasie 10 L podtlenkugazotu na 100km w miesicie 13/14 przy jeździe normalnej .

Opublikowano

a no takim cudem że tak ;-) . M54B30 spalało mi w trasie 10 L podtlenkugazotu na 100km w miesicie 13/14 przy jeździe normalnej .

Wszystko zależy od miasta w jakim mieszkasz. Mi m52b20 spala 15l benzyny na 100km, średnia prędkość 20km/h

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
lakiernik płakał jak lakierował

Raczej płakał właściciel jak odbierał :mrgreen:

Opublikowano

Wszystko zależy od miasta w jakim mieszkasz. Mi m52b20 spala 15l benzyny na 100km, średnia prędkość 20km/h

spoko spoko :8) chodziło mi o to że to nie żaden cud że to auto może palić 12L bo może palić i mniej .

Opublikowano
Oczywiście że może palić mniej.A kiedy stoi z wyłączonym silnikiem to wogóle dużo mniej spala.

Ja bym powiedział że z wyłączonym to nie spala nic :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oczywiście że może palić mniej.A kiedy stoi z wyłączonym silnikiem to wogóle dużo mniej spala.

Ja bym powiedział że z wyłączonym to nie spala nic :duh:

Ironia – (grec. εἰρωνεία eironeía, dosłownie „przestawienie, pozorowanie“), szyderstwo - sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Opublikowano
Lub rozumiejący co czyta, :mrgreen:

kolego zrozumiałem twoją ironie ;)

Zresztą nie będziemy sobie chyba teraz docinać z tego powodu ile te auto spala - ktoś kto napisał że jakim cudem może palić 12 L - Na 100% nie miał styczności z takim silnikiem . Po co z tego powodu się spinać ?? może spalić mniej i może więcej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zły dzień miałem. Pies mi porysował 1/4 maski i błotnik. Milion rys głębokich do podkładu :cry: