Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Byłem oglądać tą beemke, na pierwszy rzut oka wygląda ok. Silnik bez przedmuchow, chodzi równo odpalił bez problemu a widać było ze troszkę czasu stoi. Skrzynia chodzi płynnie nie szarpie, pod górkę bez gazu powoli podjechala. Jedyne co zauważyłem To nie dzialajace nivo i wolno podnoszaca się do. Klapa.

http://otomoto.pl/C35426566.html

Bardzo proszę o opinie

Opublikowano
Witam. Byłem oglądać tą beemke, na pierwszy rzut oka wygląda ok. Silnik bez przedmuchow, chodzi równo odpalił bez problemu a widać było ze troszkę czasu stoi. Skrzynia chodzi płynnie nie szarpie, pod górkę bez gazu powoli podjechala. Jedyne co zauważyłem To nie dzialajace nivo i wolno podnoszaca się do. Klapa.

http://otomoto.pl/C35426566.html

Bardzo proszę o opinie

Jedziesz trujesz dupe sprzedającemu marnujesz jego czas a potem wklejasz tu ogłoszenie i pytasz co sadzimy o tym auciev :mad2:

Jak dla mnie to ty sam nie wiesz czego chcesz i tyle najpierw tu sie daje ogłoszenie a potem jedzie Nie wiem czy wiesz ale jak drugi raz przyjeżdża ten sam kupujący to juz nie dostanie takiego rabatu jak na początku :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Miałem blisko to podjechalem. Trulem dupe sprzedającemu i jak będę chciał to będę mu trul jeszcze pięć razy bo taka jest jego praca. Wiem czego chce bo takiego auta Szukam. Jeżeli ktoś jeszcze ma zamiar pisać takie kocopoly po to żeby nabijać sobie liczbę postów to niech sobie daruję.
Opublikowano
na tych zdjęciach ch. widać, daj zdjęcia fotela całego, spod maski, centralnie przodu i tylu, zeby bylo wszystkie szpary widac, jak na moje to on ten przebieg mial ale 5 lat temu
Opublikowano

lechu83 jak byłeś to trzeba było sprawdzić porządnie, miernik lakieru, daty produkcji lamp, śruby itd... Na kanał, zdjąć osłony i sprawdzić stan silnika, skrzyni, wału itd. Nikt normalny po zdjęciach więcej nie powie niż ty który miałeś auto na żywo... Weź kogoś kto ma trochę pojęcia i mu nie zależy. Następnie z właścicielem do aso i sprawdzasz czy przebieg realny. Mam nadzieje że nie jesteś z tych co najpierw kupują a później sprawdzają...

Przebieg miedzy bajki... lekko ponad 400 tyś ma na bank.

Opublikowano
Dzięki Blade tak zrobię. Szczeliny są rowne, czujnika nie miałem ale sprzedający mówił że miezyl ja cała i maska była tylko malowana. Lampy były oryginalne, zderzak jest mpakiet więc lekko z przodu mogła być stuknieta. Śruby na blotnikach też nie były raczej odkrecane. To nivo trzeba jeszcze dokładnie sprawdzić.
Opublikowano
lechu83 zasada numer jeden nigdy nie słuchaj sprzedawcy i nie wierz w jego zapewnienia, sprawdź sam. Jeden wyjątek jeżeli to osoba prywatna jeździ tym autem parę lat i ma o nim duże pojęcie... Ja od mojego poprzedniego volvo co prawda paragonów nie miałem ale w excelu miałem wszystkie naprawy odnotowane i wydrukowałem je kupującemu.
Opublikowano
Miałem blisko to podjechalem. Trulem dupe sprzedającemu i jak będę chciał to będę mu trul jeszcze pięć razy bo taka jest jego praca. Wiem czego chce bo takiego auta Szukam. Jeżeli ktoś jeszcze ma zamiar pisać takie kocopoly po to żeby nabijać sobie liczbę postów to niech sobie daruję.

Następnym razem sprzedający powinien Cię na drzewo spuścić i tyle. Sprawdzasz, a później na forum :mad2: . Ogarnij się, jak masz blisko to bierz mechanika, blacharza, mame, tate i dziadka i porządnie sprawdź auto, a nie szukasz czarodziejów i jasnowidzów na forum, jesus!

btw. jego praca? Skąd wiesz co on robi, przecież pisze, że osoba prywatna, więc może gość nie ma czasu non stop spotykać się z takimi typami.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Najpierw podjechalem sam bo po pierwszych oględzinach auto mogło by odpaść w przedbiegach i wtedy nie pytał bym was o opinię. Jestem w stanie ocenić wizualnie czy auto jest godne zainteresowania czy nie. Jest napisane ze od osoby prywatnej ale auto stoi w komisie podobno to auto brata właściciela więc dlatego napisałem że to jego praca. Teraz są takie czasy ze przy liczbie awut które są na rynku i martwym sezonie mam prawo oglądać go nawet pięć razy. Czasami forumowicze znają auto które jest wystawione na sprzedaż lub na zdjęciach widać coś czego ja nie zauwazylem i dlatego zapytałem. Podjade teraz z mechanikiem i je sprawdzę.