Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przy tej mocy to ogólnie ciężko znaleźć cokolwiek ;) Federale będą fajne ale jak rozgrzejesz, jeśli jednak wyjedziesz z garażu i będzie chłodno, będziesz ślizgał się mocniej niż na Michelinach. Nawet później chwilę pojedziesz w korku, trochę wolniej opona straci temp. i znów będziesz się ślizgał...

Lżejsza noga potrzebna ;)

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja własnie mam nowe micheliny super sport i nie dają rady

Hehehe, żadne drogowe nie dają rady w tym aucie :D Ja przerobiłem 3 komplety opon i tak naprawdę tylko te Pilot sporty po rozgrzaniu mają sens, ale za to w deszczu wraz ze zuzyciem jest co raz wieksza tragedia. Chyba zależy w co chcesz iść, jeśli chcesz mieć uniwersalne, to będą się ślizgać. Jak chcesz Ale to m.in. powód dla którego uważam, że auta z taka mocą tracą sens jak nie maja 4x4 :P No chyba że masz ferrari ;]

Zobacz sobie http://us.michelinman.com/US/en/tires/catalog-ultra-high-performance.html#!filter/category:Ultra-High%20Performance%20Sport (tylko nie klikaj, ze chesz zeby cie przenioslo na strone globalna)

Opublikowano
Fajnie Arek :cool2: , jakieś 13s do 190 ja troszkę gorzej , do 180 w około 18-19s. , ale też fajnie :)
Opublikowano
Chyba lepiej jedzie 100+ niż 0-100 .. :) Ograniczenie mocy jest chyba na 1-wszym biegu.
"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
No właśnie nie było widać jak z trakcją bo w trybie SPORT+ nie mruga ... :)
"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Fajnie Arek :cool2: , jakieś 13s do 190 ja troszkę gorzej , do 180 w około 18-19s. , ale też fajnie :)

Irek w ile leci teraz do 100? Możesz podać jaka cena chipa? może być na PW. Poprawiła się znacznie elastyczność?

Opublikowano
Ja tam nie chcę nic mówić, ale dobrze że wróciliśmy w całości :D Przy tej temperaturze, ten brak trakcji był zabójczy :P
Opublikowano
co w niej przydłubałeś kolego?...miazga :diabel_faja:
Back to the roots...
  • 2 tygodnie później...