Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam mały problem ze swoją BMW e91 320d 163 KM 2006r. Dzisiaj zdarzyło mi sie to dopiero drugi raz.. Mianowicie jezdziłem sobie autkiem jak zwykle, zatrzymałem sie u kolegi na chwile oczywiscie silnik chodził.. nagle gdy siedziałem jeszcze w srodku zaczeło troche rzucac silnikiem, gałka zmiany biegów cała drgała i miałem wrażenie jak by chodziły tylko 3 cylindry.. Zgasiłem, odpaliłem chwile podrgało.. ruszyłem do przodu, zatrzymałem sie i przestało.. nie wiem co jest grane.. Macie może jakies pomysły ?
Opublikowano
Kiedys tankowałem na Shelu.. Teraz tylko Orlen.. W sumie to sam nie wiem gdzie najlepiej.. Filtr ostatnio wymieniany jakies 15000 temu...
Opublikowano
Podjedź na kompa chyba że sam masz ,podepnij zobaczymy jakie wyjdą błędy ,potem napisz co wykazało ,pomyślimy wtedy co dalej bo teraz to trochę jak wróżenie z fusów :wink:
Opublikowano

Niestety z twoich okolic nie znam nikogo ,ja mam kompa ale za daleko mamy do siebie ,jest jeden gościu z tego forum który lata z kompem po różnych regionach kraju ,koduje diagnozuje itp niejaki dziqsek on takie coś organizuje

Ale może jakiś kumaty mechanik z twojej okolicy da radę to sprawdzić chodzi tylko o diagnoze żeby zobazyć jaki błąd wyjdzie

Opublikowano
Ja sam komputera nie mam.. Może potrafisz mi kogoś polecic w opolskim... Kedzierzyn-Koźle, Opole.. ?

Ja mogę polecić kolegę z Nysy a mianowicie Roger-Nysa, jest na forum i możesz do niego napisać, na pewno pomoże.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Ja sam komputera nie mam.. Może potrafisz mi kogoś polecic w opolskim... Kedzierzyn-Koźle, Opole.. ?

Ja mogę polecić kolegę z Nysy a mianowicie Roger-Nysa, jest na forum i możesz do niego napisać, na pewno pomoże.

No faktycznie ,kojarze tego kolege ale akurat z innego forum,Mariusz dobrze prawi :)