Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam zamknięty bagażnik, a w nim odłączony akumulator... :duh:

mam za to dostęp do środka auta, jest tam ten worek na narty, otworzyłem to cudo ze skóry co jest na rzep, później odbezpieczyłem i mam worek na narty, w worku jest dziura do otwarcia tej ostatecznej klapy przez którą można się dostać do bagażnika i go otworzyć, pytanie jak ją otworzyć

pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:shock: A czemu nie możesz otworzyć bagażnika, wsadzając klucz do dziury i przekręcając?
Opublikowano
:shock: A czemu nie możesz otworzyć bagażnika, wsadzając klucz do dziury i przekręcając?

Jak to zawiedzie to można podać zasilanie 12V na klemy pod maską, w ten sposób otworzy kolega bagażnik z kluczyka.

Potrzebujesz klucza do blokowania wału korbowego M47 / M47N... mam taki! NOWA CENA 120zł!

Amsoil AFL + Archoil AR9200

Opublikowano

Hahaha padłem ;p odkąd kupiłem to auto ani razu nie otwierałem bagażnika kluczykiem, bo na pilocie mam otwieranie bagażnika ;p ale fajnie wiedzieć że można haha aż sprawdziłem z ciekawości gdzie u mnie jest otwór bo nigdy nie rzuciło mi się w oczy :cool2:

Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak tam w innych wersjach nadwozia ale w sedanie jest na bank dziura na klucz :P Czasem trzeba z niej skorzystać, żeby się zamek nie 'zastał'.