Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domyślam się, że chodzi Ci o tą część

http://www.bmw-sklep.com.pl/product/image/568/DSC03203.JPG

Powinna pasować

Opublikowano

:duh:

E90 nie ma lewarka na wyposazeniu,podkladki nie beda pasowac.

No i co ze nie ma...jak masz zgadywac to lepiej nic nie mow.

Lewarek od e46 pasuje wiec te podkładki muszą być takie same...

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
numer może być inny.nie zmienia to faktu,że lewarek z E46 pasuje idealnie do E90.

Tu chodzi o podkladki a nie o lewarek.

• 3 lata później...
Opublikowano

Od niedawna posiadam BMW i może zadam głupie pytanie, ale czy ta część to jest właśnie wspomniana przez Was ta gumowa podkładka pod lewarek??

23b1622a89f1.png

U mnie chyba jest zniszczona? Można to jakoś wymienić?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie to ta. Twoja jest mocno zmasakrowana. Ja średnio raz w sezonie urywam jedną:( można wymienić. Oryginał chyba 70 zł stoi, zamiennik koło 40 zł. Ja ostatnio kupiłem dwie na szrocie w spoko stanie za 10 zł. Najtańsza opcja
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koleś w aukcji podał numer części więc sprawdz czy pasuje do twojego auta. Powiem ci że sam nigdy tego nie ściągałem, zawsze urywałem, ale na bank da się to ściągnąć. Aby zastosować taki podnośnik i nie zmasakrować tych podkładek, stosuje się takie cudo

http://allegro.pl/podkladka-pod-lewarek-bmw-e39-e46-e60-e87-e90-x5-i6629092862.html

Opublikowano

Ok, więc takie "cudo" mi się przyda. Ale ogólnie jak auto oddam do mechanika i ma zwykły podnośnik to też można spokojnie podnieść auto? Najwyżej prędzej te gumy się zniszczą tak?

Urywałeś tzn i później nowe zakładałeś?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, będzie pasować. Do tego podnośnika który pokazałeś możesz kupić gumową nakładkę która idealnie pasuje pod te samochodowe podpory.
3A0jS9b.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nikt z Was nie wymieniał tych gum w progu? Próbowałem u siebie ostatnio je wyciągnąć, ale niestety nie udało mi się ;/ Macie jakiś patent?
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te gniazda sa jednakowe chyba w kazdej bejcy. Klikajac na numer wyswietli sie lista aut do których pasują. A i nie sa gumowe tylko z twardego plastiku

🙃🙃

• 1 miesiąc temu...