Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto posiada taką tapicerkę i mógłby się podzielić wrażeniami... (foto siedziska przy danym przebiegu mile widziane).

Jak z trwałością i pielęgnacją takiego obicia ?

Z góry dzięki za odp.

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Ogólnie jest tragiczna moim zdaniem i przy przebiegu 100k km jest do wywalenia. O ile się nie mylę to jest to sztuczna eko skóra która się obija najbardziej tandetne kanapy które maja za zadanie "wyglądać" a nie być użytkowane (siadania/leżenie)
Opublikowano
Skory BMW w seri E9X oprocz individual sa kiepskiej jakosci ale dosyc wytrzymale a sensatec to juz tragedia bo jak mowia przedmowcy nie ma nawet wytrzymalosci na zuzycie

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Nie wiedziałem że jest aż tak źle, patrząc po aukcjach przynajmniej ze zdjęć wygląda to w co po niektórych lepiej jak skóra naturalna, no ale może być to złudzenie. Na żywca jeszcze nie widziałem tego materiału dlatego pytam. Czyli skreślać auta z tą tapicerką ?
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Są różne rodzaje tej odmiany tapicerki.Są słabsze i lepsze aczkolwiek sporo zależy od tego jak kto wsiada i wysiada z auta.Nie sugerowalbym się opinią tylko samemu na żywo zobaczył jakosc
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Kolego...to tak jakbyś napisał że Tobie ten model auta się nie podoba,więc autor ma go nie kupować:):)Ilu ludzi tyle opinii.

Ja miałem te tapicerkę w kilku autach i mi nie przeszkadzała jakoś bardzo więc dlatego radzę sprawdzić samemu

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
teraz zamawiając F07 rozważałem też F34 i był też w f34 dostępnny sensatec. Na zdjęciach wyglądało spoko w rzeczywistości na próbkach też ale po dość długiej rozmowie na temat F34 i wyposażenia Pan z Premium Arena Łódź jednoznacznie dał mi do zrozumienia, że sensatec to jest największa tragedia 100-leca. Wytrzymuje max 100k km a juz po 50k km zaczyna się przecierać i pękać.opcja dobra jeżeli chcesz żeby szybko Ci się przetarły wszystkie fotele i chcesz od razu obszywać np w Java Car Design co ja też rozważałem. Ale przy F07 nie mam tego probleu. Wiem jedno za chiny nigdy nie kupie eko/sztucznej skóry.
Opublikowano
Java Car Design co ja też rozważałem.

Mozna duzo taniej a tak samo dobrze :)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Witam przy małych dzieciach super przecierasz mokrą gąbką i jest ok Panowie to nie jest sztuczna skóra (skóra jest na bokach foteli) to przecież PLASTIK najlepiej samemu zobaczyć kwestia gustu