Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Ej kolego nie zapedzaj się, my tu oceniamy auta a nie kto ile ma w portfelu i czy jest "glupi". Trochę pohamuj.

kolega wyżej od razu zasugerował ze beda chinczyki ala m power jak to lubią samochody z czerwonymi zaciskami... widze ze juz wie co? jak? kiedy? gdzie? i jakie będa felgi zakładane... on lubi chinczyki niech lubi dalej. Nigdzie nie napisałem że jest "głupi" jak to napisałeś tylko żeby sie nie wypowiadał nie na temat i robił zbednego offtopa :mad2:

Wrzuciłeś samochód do oceny ... także nie pisz mi co mogę a czego nie.

Nie muszę zmieniać felg ani upiększać samochodu - wszystko jest fabrycznie.

edoneil to nie jest kwestia wieku ... już 15-16 lat temu co bardziej kumaci załatwiali sobie vw/opel/bmw trends z de i starali się coś podobnego tworzyć, 13 lat temu miałem shit opla zrobionego w tym stylu - albo się wie albo się nie wie - 126p też można zrobić vipera z pługami, spojlerami itd a można dobrze na w/w styl.

Nie chce żeby ktoś pominięty poczuł się urażony ale z tuningu e46 - galeria poloneza, właściwego podejścia bm..mw/szymomo/koksownik też daje radę - to na szybko.

to jak robie mój samochód to tylko i wyłącznie moja sprawa, wybacz z całym szacunkiem ale fabrycznego wygladu nienawidzę bo takich samochodów jest tysiace na naszych polskich drogach... sa gusty i gusciki ja mam taki. Tak więc po prostu odpuść temat :8)

No być może tak jest ale ja nie znam nikogo w wieku 25+ kogo jara naklejanie naklejek typu "pokaż cycki dam Ci ciastko" itp .

nie wiem gdzie tu masz taka naklejkę ale nie tutaj :?:

Edytowane przez Crazy_WZY
Opublikowano (edytowane)
No być może tak jest ale ja nie znam nikogo w wieku 25+ kogo jara naklejanie naklejek typu "pokaż cycki dam Ci ciastko" itp .

To zapraszam do BDG ... zjeżdżają się z okolicznych gmin tacy właśnie z ciastkiem, 318 lub mniej z gazem ... wydech dtm, ledy gdzie się da i ile się da - czym więcej tym większy blichtr ... handel obwożny pluszaków na lusterku, pierdzący bas z bagażnika, obowiązkowo okno uchylone, fotel odsunięty na maxa - pozycja ala Ja Rule tudzież JayZ ... :) tutoriale z samego wątpliwej przyjemności oglądania można już pisać - takie to typowe

Dziwna sprawa - mam wydech remusa dedykowany, ori glebę ori koła - tyle, że ciemne szyby wszystkie poza czołową - ale nie ze względów "tuningowych" i dość duży fmic - od 4 lat żadnej takiej samej w PL nie widziałem - zwłaszcza jak spojrzysz do środka na sportSize kubły w półskórze litestyle - raczej nie jest typowe ...

Edytowane przez mikan
Opublikowano

Cytat z Twojego posta z pierwszej strony:

czekam na opinie. Pozdrawiam Crazy :cool2:

Opini masz do woli, tylko chyba nie takich się spodziewałeś :-) gdybyś najpierw pogrzebał trochę na naszym forum, przejrzał galerie choćby z pierwszej strony, to wiedział byś po pierwsze jak powinna ona wyglądać ( dwa zdjęcia z kalkulatora to nie galeria), po drugie nie znalazł byś drugiego takiego wynalazku jak Twój, co powinno na dzień dobry dać Ci do myślenia. Nie ma się co obrażać, tylko zrobić z tą betą porządek

Opublikowano
Podałem przykład. Nie wiem jakie Ty masz bo wyświetlają mi się tak małe te zdjęcia, że nie widać.

cytuje część Twojego postu "nie znam nikogo w wieku 25+ kogo jara naklejanie naklejek typu "pokaż cycki dam Ci ciastko" itp ." mojej osobie naklejki się podobaja ale nie z takimi tekstami jak Ty zasugerowałeś

Cytat z Twojego posta z pierwszej strony:

czekam na opinie. Pozdrawiam Crazy :cool2:

Opini masz do woli, tylko chyba nie takich się spodziewałeś :-) gdybyś najpierw pogrzebał trochę na naszym forum, przejrzał galerie choćby z pierwszej strony, to wiedział byś po pierwsze jak powinna ona wyglądać ( dwa zdjęcia z kalkulatora to nie galeria), po drugie nie znalazł byś drugiego takiego wynalazku jak Twój, co powinno na dzień dobry dać Ci do myślenia. Nie ma się co obrażać, tylko zrobić z tą betą porządek

Spodziewałem sie różnych opinii. Ale tacy internetowi hejterzy jak kolega mikan i jego komentarze nie sa mi potrzebne. Oglądałem i szczerze to widze przeważnie fabrykę na jakims alu i ew glebie. Ja mam swój styl. Spoko przyjmuje z wielkim luzem takie komentarze także bez spiny :P

Opublikowano
Styl agro - to stwierdzono mniej lub bardziej delikatnie - jak również - że twój styl nie jest twoim a typowym a na forum przywykliśmy jak to napisałeś "zczerze to widze przeważnie fabrykę na jakims alu i ew glebie" - do takich właśnie "zwyklaków" choć każdy z najczęściej udzielających się kolegów forumowiczów ma odmienny styl - czego oczywiście możesz nie dostrzec - i jakoś mnie to już nie dziwi ...
Opublikowano
Kolego Crazy musisz zrozumieć pewne rzeczy. To jest forum BMW i tutaj głównie akceptowalne są dodatki które wychodzą spod stajni BMW a nie inne. Dałeś do oceny auto i musisz się z tym liczyć, że nie każda osoba zaakceptuje twój samochód. Zarzucasz Mikanowi, że się nie zna i fabryczne jest beee bo pełno takich na drodze. I tak jak Ci kolega Mikan pisał widać mało wiesz i mało widziałeś. Większość najładniejszych BMW na forum to samochody fabryczne ewentualnie z fabrycznymi dodatkami za grube pieniądze. I to właśnie te auta zasługują na uwagę na forum bo nie są efektem druciarstwa i AGRO tuningu właściciela.
Opublikowano
Kolego Crazy musisz zrozumieć pewne rzeczy. To jest forum BMW i tutaj głównie akceptowalne są dodatki które wychodzą spod stajni BMW a nie inne. Dałeś do oceny auto i musisz się z tym liczyć, że nie każda osoba zaakceptuje twój samochód. Zarzucasz Mikanowi, że się nie zna i fabryczne jest beee bo pełno takich na drodze. I tak jak Ci kolega Mikan pisał widać mało wiesz i mało widziałeś. Większość najładniejszych BMW na forum to samochody fabryczne ewentualnie z fabrycznymi dodatkami za grube pieniądze. I to właśnie te auta zasługują na uwagę na forum bo nie są efektem druciarstwa i AGRO tuningu właściciela.

Popieram zdanie przedmówcy ,auto totalna wioska :duh: , wszystko do uratowania ale z odpowiednim podejściem :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Bmka caly czas sie robi i ma sie bardzo dobrze, już nie wygląda jak tzw wioska ! :P i z góry przepraszam za moje zachowanie i podejscie do sytuacji i do użytkowników forum ! !

ale mam problem i na zadnym z forum nie moge znaleść jakieś pomocy lub podobnego tematu co u mnie... może zle coś szukam, ale zgłaszam sie o pomoc do Was może pomożecie bo strasznie jest to upierdliwe i meczące. A więć problem 1

Woda pod dywanikiem kierowcy. Wilgotne miejsce tutaj gdzie stawiamy nogi, nie mam pojecia z kad ta woda sie tam wzieła, przy pedałach sucho,po bokach również, płynu chłodniczego nie ubywa, dziury w podłodze nie ma, wszelkie zaślepki sa, szyby nie parują nie mam pojecia jak to zlikwidować i jak to zlokalizować, pod dywanik mam podłożone gazety zeby jako tako to sie wchłoneło i slady na gazecie sa coraz mniejsze. Przez drzwi sie nie leje bo maty sa przyklejone bo to robiłem. Od czego mogła sie znaleść ta woda?

Problem 2. Wariująca elektryka

Włączam kierunek lewy na zapłonie miga jak szalony, żarówki wszystkie sprawne nie pomalone, włącze swiatła pozycyjne i kierunek przestaje miga normalnie, na liczniku tzw wyświetlaczu pokazuje ze jest spalona zarówka tylna ale jak zapale swiatła błąd znika i zapala sie jak nacisne pedał hamulca.Pozycje włączone mrugaja i przygasaja, włącze kierunek choinka w tylnej lewej lampie, gdy włącze swiatła mijania też widać delikatnie przygasanie swiateł, natomiast gdy zapale długie przygasaja jak szalone i czasami słychac stukanie/pukanie bezpiecznika/przekaźnika. Od czego zacząc poszukiwania ? alternator ? bezpieczniki i elektryka ? jak do tego dojść co może byc przyczyna takiego wariowania.

Proszę o pomoc bo to strasznie denerwujace ;/

Edytowane przez Crazy_WZY
Opublikowano
Cóż za nagła metamorfoza.Napisz to tam gdzie trzeba,zlikwiduj ten bzdurny podpis i może ktoś odpowie.A najlepiej zastosuj starą metodę znaną ze szkoły podstawowej-czytaj.Te tematy opisywane srylion razy.
Opublikowano
Cóż za nagła metamorfoza.Napisz to tam gdzie trzeba,zlikwiduj ten bzdurny podpis i może ktoś odpowie.A najlepiej zastosuj starą metodę znaną ze szkoły podstawowej-czytaj.Te tematy opisywane srylion razy.

Jakoś tak przyszło. Właśnie kolego nie mogę znalesc nic takiego :/

Opublikowano

1 - Przyczyną może być uszczelka lub wygłuszenie w drzwiach

2 - Sprawdz masę a najlepiej dobry elektromechanik bo tak z opowieści trudno coś powiedzieć :wink:

Opublikowano
1 - Przyczyną może być uszczelka lub wygłuszenie w drzwiach

2 - Sprawdz masę a najlepiej dobry elektromechanik bo tak z opowieści trudno coś powiedzieć :wink:

1. Wygłuszenie w drzwiach robiłem i przyklejałem sam. Dziś zdjąłem ten plastik przy nogach jak sie drzwi otwiera, i ujrzałem wilgotne plamy odchyliłem dywanik i mokry aż naklejka zeszła z niego. to znaczy ze uszczelka drzwi jest do wymiany ?

2. Dziś także sprawdziłem mase pod maską. Jest zielona i poprzerywana nie trzyma sie na wszystkich zyłkach. Może to być główna przyczyna tej awarii elektryki ?

na weekendzie wezme sie za to.

PS: Mryganie świateł wszelkie zwarcia i mokra podłoga ustapiły same. Wszystko działa bez zarzutu.