Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ! Jestem tutaj nowy na forum i warto by było się przedstawić. Nazywam się Piotr i śmigam czarna BMW E46 :) nie będe sie rozpisywał tylko przejdę od razu do konkretów :)

Marka: BMW E46

Silnik: 1.9 benzynka+ podtlenek LPG

Wersja Nadwozia: sedan

Rok produkcji: 1999/2000

Przebieg: 217 tyś udokumentowany oryginalny

Wyposażenie:

-> alufelgi 15 na kole zimowym

-> ABS

-> ASC

-> 6 poduszek powietrznych

-> 2x elektryczne szyby+ domykanie po zamknieciu

-> el. lusterka

-> el. regulacja świateł

-> regulowana kierownica

-> climatronik

-> centralny zamek z pilotem

-> wspomaganie kierownicy

-> 1x podłokietnik

-> Immobilizer

-> skórzana kierownica

-> welurowa tapicerka

-> dzielona tylna kanapa+ schowek na narty

i to chyba tyle o ile czegoś nie zapomniałem :)

Modyfikacje i naprawy 2014:

* sprężyny przód i tył

* tarcze, klocki przód i tył

* olej w skrzyni biegów

* olej w tylnym moście

* białe podświetlenie wnętrza

* rozebranie boczków i zlikwidowanie lania wody do srodka samochodu

* wszystkie ciemne szyby 100% oprócz przedniej czołowej

* ciemne lampy tylne Depo

* pomalowanie felg czarny mat

* wymieniony olej i filtry przy przebiegu 215337

* zmienione przewody od podciśnienia

* czarny mat nerki przód

* imitacja anteny na dach "rekin"

* lotka na klape m pakiet

* xenon 6000K

* wyciety katalizator

* końcowy wydłubany i dospawana końcówka

* zakup błotnika prawy przód

* zakup oryginalnej ksiażki BMW

* dywaniki gumowe

* pomalowanie samochodu

* kilka naklejek

Modyfikacje i naprawy 2015

* tłumik końcowy"2 rurka"

* pomarańczowe wskazówki zegarów

* pomarańczowe kierunki

* Listwa bez miejsca na tablice

* nowy błotnik przedni

* założenie oryginalnych lamp tylnich

* alufelgi 17 stki na oponkach 225/45

* układ wydechowy cały przelotowy

* przerejestrować na WZY

* carbonowe wykończenie wnętrza

Car Audio:

* Głosniki seria BMW

* Tuba JBL

* Wzmacniacz JBL

* Kondensator

* radio peiying

Plany na 2015r:

-> gwint ew springi

-> ringi

-> looknac przedni i tylny zawias bo coś juz stuknie, zgrzytnie

-> przyciemnic lampy przednie

-> kierownica trójramienna

-> podłokietnik

-> skóra

-> zderzak m pakiet przód

-> dystanse na tył

Na razie tyle mam nadzieje ze się spełnia :lol:

2 zdjecia tylko na dniach dodam więcej :)

http://images68.fotosik.pl/455/36f9cea390cf73b3m.jpg http://images69.fotosik.pl/456/1507560a233b714bm.jpg

czekam na opinie. Pozdrawiam Crazy :cool2:

Edytowane przez Crazy_WZY
Opublikowano

troche ją pokarałeś ;p

lusterko wsteczne nie odpada od tych gadżetów :nienie:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Siema witam sąsiada z tym samym autem :D

Witam również :)

troche ją pokarałeś ;p

lusterko wsteczne nie odpada od tych gadżetów :nienie:

a czym ja tak pokarałem ? :D hehe tak wiem lipa troche z tymi zawieszkami :D już ich nie ma :)

Opublikowano
Nie chcę Cię kolego obrażać ale jak dla mnie wygląd auta to totalne nieporozumienie. Ale jeżeli Tobie się podoba to :cool2:
Opublikowano

Zgadzam się z Zenkiem, nie pasują mi tutaj ani tylne lampy, które na szczęście jak piszesz chcesz zmienić, poza tym felgi w macie sprawa dyskusyjna, no i powaliły mnie naklejki, szczególnie serduszko na zderzaku :-) Rekina nie komentuję.

Piszesz że wsadziłeś xenon 6000, na zdjęciach jednak nie widać sprysków, chyba że to przez to że są nie wyraźne. Jeżeli wsadziłeś oczojebne hidy to nie licz na pochwałę od nikogo z forum. Z drugiej strony takie samochody jak Twoje też muszą być żeby wszystkie BMW nie były takie same, cóż pozostaje życzyć bezawaryjności

Opublikowano
Właśnie takie auta budują nieciekawe opinie o wszystkich właścicielach BMW. Przywróć ją do stanu oryginalnego, wsadź normalną felgę, obniż, dodaj pełny m-pakiet i będzie lepiej. Moim zdaniem teraz wygląda jak cyrk na kółkach. Ale co kto lubi.
Opublikowano
Francuzki tuning się chowa do całokształtu ... jeszcze listy płac brakuje na błotniku
Opublikowano

felgi, lampy tyl, naklejki i pomału jest szansa odratować :cool2:

pokaz jeszcze srodek ;)

Opublikowano
Właśnie takie auta budują nieciekawe opinie o wszystkich właścicielach BMW. Przywróć ją do stanu oryginalnego, wsadź normalną felgę, obniż, dodaj pełny m-pakiet i będzie lepiej. Moim zdaniem teraz wygląda jak cyrk na kółkach. Ale co kto lubi.

Kolego nie wiedziałeś o tym, że najklejki to +50 Koni, a jak założy jeszcze tłumik z tesco, to jest nawet w granicy 80.

Oszpeciłeś te auto, nic więcej.

Opublikowano

Kolego nie wiedziałeś o tym, że najklejki to +50 Koni, a jak założy jeszcze tłumik z tesco, to jest nawet w granicy 80.

Oszpeciłeś te auto, nic więcej.

Zmieniasz zdanie jak poseł na sejm. Jeszcze kilka postów wyżej pisałeś, że auto ładniutkie :duh:

Opublikowano

e46 jest juz w zasiegu większosci młodocianych "tjunerów"

cały pic polega na znalezieniu złotego srodka, mozna ubrać fajne felgi, przyciemnić lekko szybki, dać czarną nerkę.... mozliwosci jest wiele

ale nie ma nic piękniejszego jak zadbana seria :wink: ale do tego trzeba dorosnąć

Opublikowano

Tak czytam wasze odpowiedzi/komentarze i śmiać mi się chce :) wielki Power przez neta. Piszecie tutaj felgi, lampy, naklejki czerwone zaciski tłumik z tesco porażka :P

Felgi pisałem wcześniej że to zimówki więc nie wiem co wam nie pasuje lepsze takie niż jak wiekszość wali białe, niebieskie, zielone i inne kolory teczy na dodatek stalówki i myślą ze sa mega kozak, lampy też pisałem ze zmieniam na oryginalne z pomarańczowym kierunkiem i robione beda czerwona foli, zaciski czerwone nie wiem ziomek co Ci przeszkadza ? dla Ciebie to może ohh boże jaka wieś... brak mi słów do tego typu wypowiedzi... moze lubisz jak masz usyfione i zardzewiałe nie wnikam Twój styl rost w modzie. Naklejki sa zwolennicy i przeciwnicy tego typu rzeczy ja jestem osoba które "owe" naklejki lubi znudza sie to sie zerwie nie widze problemu. Felgi dla mnie koło 15, 16 cali nie jest kołem w ogóle bo co to w ogóle jest mała "picza" na balonie chyba ze na zime to jeszcze ujdzie, pisałem ze tutaj znajdzie sie 17,18 cali bo innego koła sobie nie wyobrazam w każdym aucie miałem 18,19 cali fele do tego gwint ew springi aby było niżej i wtedy czuje ze jade.

Możecie krytykować, śmiać się mnie to nie rusza :) Powodzenia i pozdrawiam hejtów :cool2:

Opublikowano
Za kilka lat sam dojdziesz do wniosku, że to wiocha. To kwestia wieku.

Kolego swoje lata mam i wiesz co Ci powiem nadal mnie to rajcuje ;] sorry za OT :arrow:

Opublikowano

Te wielkie fele to pewnie będzie chińczyk z ala chromem albo ala mPowerem jak to lubią czerwonozaciskowcy.

Wołalbym to na r15 stalówce białej niż na balonie jak w t4 i czarnym kole.

Agro zawsze lubiło jak się świeci, złoci i rzuca w oczy - w jego świetle pozytywnie - nie bez powodu poznasz agro pochodzenie po mieszającym w mieście ...

Takie też muszą być ...

Opublikowano
Te wielkie fele to pewnie będzie chińczyk z ala chromem albo ala mPowerem jak to lubią czerwonozaciskowcy.

Wołalbym to na r15 stalówce białej niż na balonie jak w t4 i czarnym kole.

Agro zawsze lubiło jak się świeci, złoci i rzuca w oczy - w jego świetle pozytywnie - nie bez powodu poznasz agro pochodzenie po mieszającym w mieście ...

Takie też muszą być ...

jesteś bardzo dowciapny ale inteligencja nie grzeszysz... skoro Ciebie nie stać na felgi lepszej marki do swojego pudła tylko kupujesz chinole co po kilku najazdów na dziurę Ci pękaja to nie mów ze mnie nie stac. :) agro... chyba mało tego widziałeś albo już nie rozróżniasz :mad2:

a tak dla Ciebie kilka słów ode mnie.... skoro masz pisać byle co wylewać swoje gorzkie smutki/żale szpanować pociskami to znajdź sobie inny punkt zaczepki albo ew strony :)

Opublikowano (edytowane)

Wrzuciłeś samochód do oceny ... także nie pisz mi co mogę a czego nie.

Nie muszę zmieniać felg ani upiększać samochodu - wszystko jest fabrycznie.

edoneil to nie jest kwestia wieku ... już 15-16 lat temu co bardziej kumaci załatwiali sobie vw/opel/bmw trends z de i starali się coś podobnego tworzyć, 13 lat temu miałem shit opla zrobionego w tym stylu - albo się wie albo się nie wie - 126p też można zrobić vipera z pługami, spojlerami itd a można dobrze na w/w styl.

Nie chce żeby ktoś pominięty poczuł się urażony ale z tuningu e46 - galeria poloneza, właściwego podejścia bm..mw/szymomo/koksownik też daje radę - to na szybko.

Edytowane przez mikan