Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy do e34 podejdą felgi z e46? Wiem że wymiary są ogólnie dostępne natomiast te liczby nic mi nie mówią :(

Opublikowano
Wejdą ale pasować nie będą.
iZzI
Opublikowano
znaczy to że osadzenie koła jest inne w e46 niż w e34 różnica to jakieś 20mm czyli sporo, jak założysz koła z e46 to będą obcierać o mcphersona
iZzI
Opublikowano
Obcierac nie beda, ale beda strasznie wygladac. Musil bys sie bawic w dystanse czego nie polecam. Ogolnie daj sobie spokoj, do E34 jest duzy wybor felg i to w niskich cenach. Na co ci takie z E46?
Opublikowano

Też się dołączę ...mam e34 520i. Zakupiłem ją na popularnych felgach z e39 i dla mnie to był kicz , więc wymieniłem na styling 16 i jest zaje....ście, do tego jeszcze opony 225/55r16 bosko.

Albo oryginał albo niech stoi w stodole......

Opublikowano
Obcierac nie beda,

Pewny jesteś że obcierać nie będą? po za tym faktycznie wizualnie to straszna rzepa będzie

iZzI
Opublikowano
Mialem kiedys stalowki z takim ET i nic sie nie działo. 20mm to nie wiele biorac pod uwage ze niekotry pchaja do E34 ponad 10J.
Opublikowano
Generalnie to szlak wie jakie było osadzenie w tych felgach z tematu , 42? 47?
iZzI