Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko ciekawe. Aczkolwiek do tej pory nie słyszałem o pakiecie "black edition sport". Tłumik coś krzywo wisi. Brakuje platikowej tabliczki ze wskaźnikiem min/max przy chłodnicy. Na klapie bagażnika zamiast znaczka m powinno być oznaczenie modelu.

W każdym razie ja bym obejrzał, ale zanim bym się wybrał na wycieczkę poprosiłbym więcej zdjęć, skan KS i rachunków, którymi sprzedający się chwali.

Opublikowano
bmw e46 za 37000tys :duh: ja tez jestem wielkim wielbicielem bmw ale prosze was za te pieniążki przeciez to auto jest juz prawie11 letnie
Opublikowano
bmw e46 za 37000tys :duh: ja tez jestem wielkim wielbicielem bmw ale prosze was za te pieniążki przeciez to auto jest juz prawie11 letnie

To Kup sobie nowe kia za ta kase nie stać Cie na takie bmw to nie pisz bzdur .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

To Kup sobie nowe kia za ta kase nie stać Cie na takie bmw to nie pisz bzdur .

Nie wiem gdzie wyczytałeś w moim poście bym napisał ze mnie nie stać :mad2: :mad2: jak dla mnie to możesz dać za to auto 2x tyle jeżeli sprawi ci to przyjemność :cool2: :cool2:

Opublikowano

krzysiek318d patrząc po twoim opisie to raczej celujesz w niskie spalanie, małe opłaty a nie klasykę, moc itd

- nie dziw, że przeliczasz rocznikowo - dlatego teraz nowe bmw są jakie są - cenowo i jakościowo - żeby panowie mogli sobie roczniki zmieniać

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
krzysiek318d patrząc po twoim opisie to raczej celujesz w niskie spalanie, małe opłaty a nie klasykę, moc itd

- nie dziw, że przeliczasz rocznikowo - dlatego teraz nowe bmw są jakie są - cenowo i jakościowo - żeby panowie mogli sobie roczniki zmieniać

:clap:

Opublikowano

Wszystko pięknie ale czym przyjdzie jeździć w przyszłości ... wiecznie tym samym modelem do zhaftowania

- do tego mocy zawsze mało ..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam taką samą opinię. Gdyby to było 330i w oryginalnym wydaniu z m-pakietem to wszystko było by OK. BLACK EDITION z doklejanymi logo ///M za 37tysi :duh: :mad2: :cool2:

Opublikowano
Watpie zebys sprzedawca mial jakies telefony w sprawie tego auta. Myslen ze cena mocno zawyzona... Polaczki przeciez moga miec w tej cenie e60 po lif cie...:-D a sasiad jak zobaczy stara bude i dowie sie o cenie to parsknie smiechem...
ENJOY THE RIDE
Opublikowano

Niestety w tym kraju lepiej jeździć nowszym trupem po dachowaniu niz bezwypadkiem starszym modelem ,poprostu ludzie sa za biedni na dobreauta dlatego ciągnie sie nowsże po dachowaniu i po korekcie licznika a ci co maja ale idą do salonu i kupują nowe.

Zobaczcie sobie ceny na zachodzie takich e46 unfallfrei w M pakiecie to zmienicie zdanie ,moj znajomy z bawari ma zawsze w stodole 15 e46 i żadna nie jest tańsza niz 11 tys euro kupują to niemcy lub austriaccy :cool2:

Auta 330ci i cabrio każde unfallfrei .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.