Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie proszę o opinię w sprawie kolejnej sztuki:

http://olx.pl/oferta/perfekcyjne-bmw-e90sedan320d163km2006100-bezwypservisxenonclim-CID5-ID89Xaz.html

Po rozmowie z właścicielem kilka rzeczy się dowiedziałem:

- malowany jeden błotnik - podobno był przetarty i tylko lakier ponownie poszedł ale nie na całości i bardzo delikatnie

- auto w Polsce od kilku lat, ściągnięte na zamówienie jako bezwypadek

- serwisowane w Poznaniu u Mroczkowskiego ( z tego co znalazłem w necie to zajmują się głównie VW)

- zachwalane jak cud malina co w sumie mnie trochę niepokoi bo takiego auta jeszcze nie widziałem :)

Mam zamiar obejrzeć je w sobotę. Jakieś wskazówki na co zwrócić uwagę w tym aucie ? Coś zwróciło waszą uwagę ?

Opublikowano

Auto pewnie kupił za jakieś 26tys od właściciela, skręcił przebieg, odmłodził i liczy na szybkie 3tys zarobku:)

Zawsze można zadzwonić do właściciela i dowiedzieć się co i jak było z autem, skoro już sprzedał raczej nei będzie nic ukrywał.

Opublikowano

Dzięki Panowie za oszczędzenie czasu i drogi.

Nie wiem jak wy to wykopujecie w necie ale szacun. A mi się wydawało, że sporo mogę znaleźć :(

Chyba nie znajdę w Polsce normalnej sztuki a przynajmniej nie w budżecie, który mam :( Trzeba się szykować na wyjazd do Niemiec.

Ręce opadają na to co się dzieję z autami w Polsce.

Opublikowano

Chyba nie znajdę w Polsce normalnej sztuki a przynajmniej nie w budżecie, który mam :( Trzeba się szykować na wyjazd do Niemiec.

Skoro budżet nie wystarcza w Polsce to w Niemczech tym bardziej nie masz czego szukać :nienie:

I nie licz, że tam przebiegi będą niższe, te auta mają 10 lat więc chyba normalne że ich przebiegi będą oscylować wokół 300tys

Opublikowano

Przebieg rzędu 250 tys mnie nie przeraża. Niestety w Polsce te 250 tys często było już 2 razy cofane i auto ma przynajmniej z 350tys km jak nie więcej.

Patrząc na mobile za 7tys Euro coś w Niemczech znajdę i to nie od Turasa.

Opublikowano
Dzięki Panowie za oszczędzenie czasu i drogi.

Nie wiem jak wy to wykopujecie w necie ale szacun. A mi się wydawało, że sporo mogę znaleźć :(

Ręce opadają na to co się dzieję z autami w Polsce.

Lol, kup zadbane E46, a nie pchasz się w model na który Cię nie stać :duh:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Wrzesnia , Pyzdry , Gniezno , Jarocin , Slupca , Pleszew - kolejne handlarskie zaglebie :D Fajne autka jada nieraz na lawetach :mrgreen: Moje rodzinne okolice :D