Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślałem, że tylko moto jeździsz :D

Co do mocy, skup się na opanowaniu tego co masz :) Na torze jest przyjemnie. Ja po modzie na 400KM uważam, że auto daje mniej przyjemności - trzeba z nim dużo bardziej walczyć i ciężej jest opanować, a przecież przy 320KM już można było sobie krzywdę zrobić.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Slawek, jezeli dobrze (ostatnio) widzialem to zielone pieklo zaliczyles. Ooooo zazdrość :D :D :D

Tym bardziej z tą opinią będę się liczył.

Przyznaję, doświadczenie musze łapać. Gl chodzilo mi o to, że juz mnie tam moc tak nie zdumiewa jak na poczatku. . A moze to przez doswiadczenia z moto, sam nie wiem.

Co do moto to niestety przeszlosc. Zdaniem mojej 2 połówki "dziecko musi mieć ojca".

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aha ja też skończyłem jak mała się urodziła, u nas dużo było wyścigów głupich i za dużo kumpli pochowalolismy... Ale i tak piękny sport
Opublikowano

No właśnie :-(

Nie wiem jak Twoje spostrzeżenia ale mi się wydaje, że na torze lub nawet takim lotnisku na treningu jest o wiele bezpieczniej niż na ulicy.

Piękny to prawda - nie da się porównać do samochodu.

Co do Twojego pytania o mody silnika. Rozważam w przyszłości jakieś podniesienie mocy ale bez szaleństw.

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...