Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przyszla zima i problem. Mianowicie zauwazylem przy minusowej temperaturze, przy odpalaniu silnik zaskakuje po 2 obrotach. Niestety przez chwile szarpie. Efekt podobny , kiedy nie odpala jeden z cylindrow. Trwa to moze 3 do 5 sekund i potem juz normalnie. Komputer nie melduje problemow ze swiecami zarowymi. Moze macie jakis pomysl?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podlacz kompa,prawdopodobnie swiece lub sterownik.Bez podlaczenia kompa nikt ci niepowie co jest grane.Mi falowaly obroty na zimnym i wogole dziwnie chodzil pare chwil,komp wywalil blad 3 swiecy.Po wymiania jest :cool2:
Opublikowano
Mi komp wywalil blad, a tradycyjna metoda pokazalo ze swiece ok :shock:

Co to wedlug ciebie znaczy tradycyjna?

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

sterownik, i jeszcze raz sterownik. przerabialem to osobiscie, zreszta wiele ludzi z forum. :cool2:

mialem dokladnie tak jak ty, pomogloa wymiana sterownika. Ze 6 lub 7 stowek z wymiana. Ale sa magicy na forum co takie sterowniki potrafia naprawic.

pozdrawiam

Opublikowano

Czyli nie zawsze komp pokazuje jakies bledy? Om wiec sterownik do wymiany. Na allegro widzialem naprawiaczy za 150 zl z 2 letnia gwarancja. Teraz tylko umiejscowic w silniku ten modul i do roboty :)

Dzieki za rade

Opublikowano
Jeśli chcesz naprawiać to kontaktuj się z użytkownikiem Roger- nysa jego oferta powinna być na aledrogo chyba 90 PLN i daje dożywotnią gwarancję
  • 2 tygodnie później...