Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co sądzicie o tym aucie ?

http://otomoto.pl/bmw-320-oryginal-m-pakiet-z-niemiec-181000km-C35130100.html

M-pakiet rzeczywiście widoczny w ViN-ie a nie jak większość dołożony.

Auto z książką ale nie do końca - 2012 albo 2013. Uszkodzony był przedni błotnik, lamapa, maska. Te elementy wymienione na nowe i pomalowane. Drzwi od kierowcy cieniowane.

Sam kolor w miarę dobrze zrobiony nie widać różnic.

Warto w takiej cenie ? Ktoś z Łodzi pomoże w sprawdzeniu pod względem technicznym ?

Opublikowano
Kilka dni temu także zainteresował mnie ten egzemplarz. Niestety nie udało mi się wówczas uzyskać nr vin, więc dałem sobie spokój. Auto na zdjęciach wygląda na ładne i świeże, aczkolwiek kierownica chyba obszyta, choć głowy sobie uciąć nie dam :wink: Na "gotowo" wyjdzie ok 34000zł, cena nie jest zabójcza.
Opublikowano
Niemiec kupił diesla by przez ponad 8 lat zrobić 180tyś km? :) W sumie napisali, że od A do Z serwisy w ASO także warto to zweryfikować. Jeżeli przebieg jest prawdziwy to samochód wart tej ceny.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

No właśnie książka jest i prowadzona do 2013 roku. Jeden właściciel w Niemczech. Serwisowane w ASO. Martwi mnie dołożenie Navi i climatronica bo to może oznaczać że poduszki były wywalone i cała deska była robiona to przy okazji zostało auto "doposażone".

Kierownica z M-pakietu więc ten element też ok.

Potrzebowałbym pomocy kogoś kto spojrzałby fachowym okiem :)

Opublikowano
Według mnie cena jest ok. Auto wygląda świeżo, więc przebiegu na siłę też bym się nie czepiał. Jedyne co mnie zastanawia to ta kierownica - według katalogu z 2006r powinna mieć boczne fragmenty dziurkowane - na zdjęciu wydaje się cała gładka. Nie wiem jak na żywo :wink: Jeżeli chodzi o uszkodzenia to możemy się tylko domyślać. Wspomniałeś że robiona była lampa, maska, błotnik i cieniowane drzwi. Zakładam że zderzak także. Teraz pojawia się pytanie czy była to jakaś mała przygoda o charakterze kosmetycznym czy już mocniejszy dzwon z wystrzałem poduszek. Jeżeli sprzedawca sam naprawiał auto to powinien posiadać odpowiednie zdjęcia, wówczas sam mógłbyś ocenić czy auto po takiej przygodzie Ci odpowiada czy nie.
Opublikowano
Według mnie cena jest ok. Auto wygląda świeżo, więc przebiegu na siłę też bym się nie czepiał. Jedyne co mnie zastanawia to ta kierownica - według katalogu z 2006r powinna mieć boczne fragmenty dziurkowane - na zdjęciu wydaje się cała gładka. Nie wiem jak na żywo :wink: Jeżeli chodzi o uszkodzenia to możemy się tylko domyślać. Wspomniałeś że robiona była lampa, maska, błotnik i cieniowane drzwi. Zakładam że zderzak także. Teraz pojawia się pytanie czy była to jakaś mała przygoda o charakterze kosmetycznym czy już mocniejszy dzwon z wystrzałem poduszek. Jeżeli sprzedawca sam naprawiał auto to powinien posiadać odpowiednie zdjęcia, wówczas sam mógłbyś ocenić czy auto po takiej przygodzie Ci odpowiada czy nie.

Ja mysle ze jakby właściciel dał zdjecia z zakupu to chyba byś nie kupil tego auta .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Z uszkodzeniem tragedii nie ma, dziwi mnie tylko że poduszki nie wyskoczyły. Pytanie tylko jak zostało wszystko poskładane i czy dołożone climatronic i nawi w pełni są sprawne i działają jak powinny. Przebieg o dziwo wygląda na autentyczny.
Opublikowano
Mi już nie podoba się taka "bezwypadkowość" :wink: Tragedii nie ma z uszkodzeniami, bardziej wkurza podejście sprzedawcy, bo to nie była przycierka, mała stłuczka lecz już mały dzwon. Co ciekawe auto rozbite miało przebieg 186tkm, a naprawione ma 181tkm :roll:
Opublikowano
co sie czepiasz, widocznie minelo troche czasu i handlarz pojeździł na wstecznym to i ubyło te 5tys :D
Opublikowano
Z uszkodzeniem tragedii nie ma, dziwi mnie tylko że poduszki nie wyskoczyły. Pytanie tylko jak zostało wszystko poskładane i czy dołożone climatronic i nawi w pełni są sprawne i działają jak powinny. Przebieg o dziwo wygląda na autentyczny.

Jak sprawca dzwonka jechal bez zapiętych pasow to poduszki nie wyskoczyly :D . Ale autko nie wygląda najgorzej , trzeba obejrzeć i sprawdzić .