Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

przymierzam się do zakupu E60 w benzynce które chciałbym zagazować

tu moje pytanko-jakie silniki byście polecili w miare tanie w utrzymaniu, nadające się pod gaz itp itd

będzie to auto z początku produkcji czyli koło 2004r.

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

viewtopic.php?f=73&t=117891

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bdb do gazu jest M54. Pojemność to twój wybór ale najlepiej 3.0 bo mniejsze to trochę za słabe na tą budę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bdb do gazu jest M54.

Tak jest :cool2:

Pojemność to twój wybór ale najlepiej 3.0 bo mniejsze to trochę za słabe na tą budę.

Dla mnie zaczyna być już 3.0 za słabe :mrgreen:

Opublikowano
jako użytkownicy E60 możecie mi przybliżyć koszty zwykłych czynności serwisowych jakie w ostatnim czasie musieliście zrobić w swoich buniach-konkretnie konkretna część i jej cena. Przykładowe naprawy jakie musieliście wykonac bo coś nawaliło
Opublikowano
jako użytkownicy E60 możecie mi przybliżyć koszty zwykłych czynności serwisowych jakie w ostatnim czasie musieliście zrobić w swoich buniach-konkretnie konkretna część i jej cena. Przykładowe naprawy jakie musieliście wykonac bo coś nawaliło

Jak się kolego pytasz o koszta to proponuje ci odejść od pomysłu zakupu E60.Tanio nie jest a zamienników ten samochod nie lubi.Jesli już na prawde chcesz to tematow na temat wydatków jest trochę na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.