Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledze nie odpowiadało moje e61 z oryginalnym przebiegiem 175tys bo:

- kolor (zielony)

- kombi

- cena (38.000zł jak za xd wg mnie atrakcyjna)

Więc pojechał na "łowy" do Płocka:

http://allegro.pl/bmw-520d-163km-skora-navi-automat-18-zarej-w-pl-i4826186823.html

33.000zł i przebieg 176tys

W 3/4 drogi jakieś (300km)wracał do domu bo po sprawdzeniu w ASO okazało się, że auto miało 170tys ale przy sprowadzeniu w 2009roku!!! ostatni serwis z czerwca 2013 na 292.200

To są te słynne okazje z Płocka i e6x za 33tys :cool2:

Ku pamięci: https://drive.google.com/file/d/0B52kNOwSMHMVbUg0c0Jva1J0a2M/view?usp=sharing

Opublikowano
"Mogę podać vin w celu weryfikacji przebiegu" I został zweryfikowany :mrgreen: Ale chłopina pewnie nic nie wiedział, palenie głupa w tym temacie jest już historyczne.
Opublikowano
Na moją wyobraźnie zawsze działa obszywana kierownica :wink: . Jakiś czas temu zrobiłem mały eksperyment i sprawdziłem oferty 5er z przebiegami >300000km. Co ciekawe wszystkie wyglądały całkiem porządnie, zdecydowanie lepiej niż te okazyjne handlarskie :wink:
Opublikowano

Eee tam,czepiacie się :D

CCC i znajdzie się głupi co to auto łyknie "jak małpa kit"

Ważne by szwagra i sąsiada krew zalała jak zobaczy BMW :cool2:

Opublikowano
Trzeba zapytać oficjalnie na forum czy ktoś kiedykolwiek kupił oryginalne auto z Płocka z oryginalnym przebiegiem...chyba że nowe z salonu:)
Opublikowano
Jakby nie lowcy okazji to by nie bylo cofania licznika a ta interes idzie jak ta lala.
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
A co za problem zadzwonić do serwisu w Waterloo jak się zna angielski i spytać czy to auto u nich było i potwierdzić wpisy z książką... Przy okazji się dowiedziałem że w zeszłym roku były wymieniane klocki, tarcze i akumulator na oryginalny BMW :8)
Opublikowano
A co za problem zadzwonić do serwisu w Waterloo jak się zna angielski i spytać czy to auto u nich było i potwierdzić wpisy z książką... Przy okazji się dowiedziałem że w zeszłym roku były wymieniane klocki, tarcze i akumulator na oryginalny BMW :8)

Problem jest taki, że na samą myśl o pisaniu lub rozmowie w obcym języku i do tego wydatek max 10zł jest dla niektórych nie do przejścia. Więc pozostaje im wierzyć w to co napisał aktualny własciciel i jezdzić nie raz padaką pierwyj sort :D