Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, po zakupie auta gdy chciałem odpalic sterowanie głosowe nic sie nie działo. Myślałem ze nie mam tej opcji. Po rozkodowaniu nr VIN okazało sie żę jednak ta opcja jest i powinna działać. Następnie oddałem auto żeby sprawdzic czy wszystko jest zakodowane prawidłowo, wyszło ze tak. Jakis pomysł czemu moze nie działać?
Opublikowano
Może navi byla wymieniana na inna? Chyba kod FSC bylby konieczny teraz.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Podaj VIN i napisz jakie radio masz, opisz czy masz dwa czytniki ( cd/dvd) czy tylko jeden i czy mały czy duży ekran.

Błędy zostały też zczytane? Są jakieś?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Podaj VIN i napisz jakie radio masz, opisz czy masz dwa czytniki ( cd/dvd) czy tylko jeden i czy mały czy duży ekran.

Błędy zostały też zczytane? Są jakieś?

:duh: bledy, to ze funkca glosowa nie dziala :clap: jak kolega pisze wyzej prawdopodobnie ccc bylo szperane i nie jest zakodowane jak trzeba i tak funkcja wyboru glosu bedzie po niemiecku lub angelsku zbedny gadzet chyba ze masz moduł blut kompatybilny z kom.

PS. 2000 postow w rok :shock:

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No jak był by walnięta moduł bluetooth to błędy by chyba były a sterowanie głosowe by nie dzialalo czy się mylę kolego?

PS. 2000 postow w rok :shock:

I co z tego?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Gratulacje z tej okazji postawie tobie maga HOT DOGA jestes bardzo aktywnym forumowiczem.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano

Wiec tan, czytniki mam dwa , radio jak i telefon professional. nr vin dopisze troszkę później. Duży ekran

Czy może mieć wpływ to ze mam bardzo starego softa?

wiem ze niby opcja zbędna ale jak juz jest fajnie żeby wszystko działało,

czy przy zepsutym module bluetooth telefon działał by normalnie? bo telefon działa bez zarzutu. i Jeśli chodzi o to to mój tel kom łączy się poprzez bluetooth z autem.

Jeszcze może z innej beczki po lewej stroni w bagażniku mam TCU, cały dzień czytam i buszuje. mam 4 wyjścia na nim. Jedno niebieski ( chyba od gps) jest odłączone. w praktyce jeśli jest nie podłączone to navi nie będzie działać? czy jak to rozumieć

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do radia CIC jest dostepny emulator dzieki ktoremu nie jest potrzebny FSC (Freischaltcode = kod odblokowywujacy) jak to wyglada z CCC nie wiem ale skontaktuj sie z kims z forum kto zajmuje sie nawigacjami. Skad jestes?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

po kontakcie z jednym z użytkownik z forum dowiedzialem sie ze potrzebny jest kucz fsc. ,,Rozwiazaniem jest podjechac do bmw oni przeprogramuja dodajc klucz fsc

Klucz fsc jest pod vin auta(navigacji), ja nie posiadam''.

Niestety serwisy bmw są dość daleko więc narazie będę musiał zostawic tą funkcje w spokoju