Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Macie jakieś info czy jest to wykonalne i jak dużo trzeba zmieniać?
Opublikowano

na pewno jest możliwość takiego doposażenia, zapytaj ludzi, którzy zajmują się doposażeniami są obecni tu na forum itp...

...największym problemem przy tego typu doposażeniach jest zazwyczaj cena.

pewnie trzeba wymienić reflektory na led, przerobić instalacje elektryczną, może FRM też i wszystko zakodować odpowiednio.

Opublikowano
Jeśli auto jest po lifcie to kupujesz tylko lampy i kodujesz, jedyny problem to cena lamp. Przed liftem nie słyszałem by ktoś robił, ale może się da, nie wiem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nawet jeśli znajdziesz używane (nowe w granicach 4.000zl + moduł) to cena będzie wysoka a w zamian dostaniesz białe światło i halogenowe migacze :norty:

Myślę że mija się to z celem posiadając xenony.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Dokładnie to chodzi mi o model f07 lci. Cena ledowych to 11k przy zamawianiu. Teraz z xenonami mam wszystkie jakieś doświetlania itp bajery. Jeżeli rzeczywiście w moim przypadku wystarcza nowe lampy i kodowanie to cena 8tys dla mnie to nie jest dużo. Pytam na przyszłość bo zapewne będę to i tak robić za pare lat a auto do odbioru mam styczeń-luty