Skocz do zawartości

PILNA SPRAWA!!! POMOCY! Obroty na 4000 i nic mniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Nie wiem kompletnie co sie stało. Odpalam i odrazu wskakuje na mocno wysokie obroty 4000 - 450.!!! Podejrzewam ze tak skutecznie skasowałem inspekcje. Ratujcie! Rano musze jechac w trase. PROSZĘ.

Z góry dzieki za pomoc.

pozdrawiam

Michał

Opublikowano

linka gazu chodzi bo nawet jeszcze sie daja podbic obroty jak gaz wcisne

odłączałem tez przepływomierz (powinien wtedy załadować inne dawki paliwa) a ten nic dalej to samo Silnik ryczy jak szalony

Opublikowano
probowałem własnie odłączys silnik krokowy. No i byly normalne obroty. Wiadomo ze chodzi jakos tak dziwnie nie jak powinien ale na normalnych obrotach a nie na 4000 a jak zapodałem znow wtyczke do krokowego to znow 400 i nic mniej...
Opublikowano
qrcze.. ale on chodzi... jak na wlaczonym zaplonie (ale silnik zgaszony oczywiscie) podpinam wtyczke i odpinam to on sie otwiera/zamyka -chyba nie jest zawieszony... stalo sie to po resecie inspekcji... nie wiem co jest grane... w trase juz pewnie nie pojade i bedzie przewalone... ale to juz huk z tym... trza to jakos naprawic... Reset komputera nie pomogl... mozliwe ze to sterownik silnika?
Opublikowano
no i ch... w bombki srzelil... potrzebuje motronic'a... posiada ktoś z was moze? byle sprawny... :\
Opublikowano
a z tym krokowcem jak go sie wyjmie to ta klapka w srodku czy to co powinna byc troche otwarta czy calkowicie zamknieta jak jest odlaczony ?? bo ja jak odlacze krokowca to mi obroty wskakuja wysoko
NO TO JAZDA !!!