Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie nakręcam sie nie spinam ani tez nie napalam na pierwsze lepsze auto dlatego tez daje je tutaj pod ocene i tym bardziej nie załamuje się po komentarzach ze za 34 nie kupie nic sensownego zwłaszcza ze nie patrze na auta w full opcji (bardziej cenie opinie i komentarze osob które potrafią ocenic auto ze zdjęc a nie tylko cenę) a dwa racja każdy kolejny miesiąc to plus ze ma się odlozone więcej co tez nie zabrania rozglądać mi się już teraz a dwa ceny aut tez raczej powoli spadają a nie ida w gorę :)
Opublikowano

JasonVoorhees od razu odpuść sobie auta bez kompletu dokumentów i kluczyków... Jeżeli ktoś kupuje auto nowe za tyle pieniędzy to zawsze trzyma dokumenty, jeżeli ich nie ma to znaczy że nie były one na rękę handlarzowi... Samochody poniżej 30 tyś sobie odpuść na dzień dobry (albo przerobiony anglik, przebieg powyżej 350000 albo bity z każdej strony). Okazji nie ma :( . Mnie ostatecznie wyjdzie jakieś 34-35 tyś.

Kupiłem za 32200 ale do opłat (rejestracja, przegląd itd), to co zauważyłem + pakiet startowy (olej, płyny, filtry). Na wiosnę chip, polerka i odnowienie felg. Ale teksty typu poniżej 40 tyś nie kupisz w dobrym stanie są śmieszne. Oczywiście w stanie idealnym pewnie są tyle warte...

Opublikowano
ok dzięki Blade1984 wiem widziałem twój wątek i kupione autko:) szukam nie spiesząc się i nie napalajac nie jestem narazie zupełnie bez auta wiec tez az takiego ciśnienia nie mam a rozglądać się i czasami cos podeslac tutaj by rozeznać się bardziej w temacie można :) co do cen to tez wiem jak w Polsce z nimi jest sam jak sprzedawałem swoją audi a3 na szybko chciałem za nie 13 tys to tez były komentarze typu ze pewnie szrot ze maska nie spasowana i przebieg wysoki bo miałem oryginalny 298tys czepiali się wszystkiego co później okazało sie przez cene... usunalem aukcje po ponad miesiącu wystawiłem nowe fotki z nową cena za 16 wtedy nikt nawet nie czepil się przebiegu ani później niby niespasowanej maski auto po dwóch tygodniach poszlo za 15 a w miedzy czasie wycialem jeszcze katalizator i sprzedałem za 600zl wiec gdzie tu logika:) ale ok bo robi się bez sensowna gadka ... dzięki za opinie i pomoc w ocenie w co warto a w co nie się pakowac.. szukamy dalej :):)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
miedzy czasie wycialem jeszcze katalizator i sprzedałem za 600zl
Po tym co teraz napisałeś to Ja tak sobie myślę (bo czasami udaje mi się nawet pomyśleć) że spokojnie kupisz e90 nawet za 25-27 która cię zadowoli, mam nadzieję że też kupisz taką z wyciętym katalizatorem :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kupie i za 23 zloma szrota zlepa a co ma wycięcie katalizatora w audi a3 do ceny e90? jednak chyba nie zawsze udaje ci się pomyslec;)

Nie chodzi o auto tylko o jego przyszłego właściciela czyli Ciebie, jeśli dla 600zł praktykujesz wycinkę katalizatora z auta przed sprzedażą i jeszcze się tym chwalisz to jesteś zwykłą spoleczną mendą i powinno Ci być obojętne czy kupisz ulepa czy ładny samochód.

Opublikowano
... usunalem aukcje po ponad miesiącu wystawiłem nowe fotki z nową cena za 16 wtedy nikt nawet nie czepil się przebiegu ani później niby niespasowanej maski auto po dwóch tygodniach poszlo za 15 a w miedzy czasie wycialem jeszcze katalizator i sprzedałem za 600zl wiec gdzie tu logika:) ale ok bo robi się bez sensowna gadka ... :)

Jeszcze pewnie zrzuciłeś przebieg o 100 w dół.

kupie i za 23 zloma szrota zlepa a co ma wycięcie katalizatora w audi a3 do ceny e90? jednak chyba nie zawsze udaje ci się pomyslec;)

Nie chodzi o auto tylko o jego przyszłego właściciela czyli Ciebie, jeśli dla 600zł praktykujesz wycinkę katalizatora z auta przed sprzedażą i jeszcze się tym chwalisz to jesteś zwykłą spoleczną mendą i powinno Ci być obojętne czy kupisz ulepa czy ładny samochód.

+1

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
a w miedzy czasie wycialem jeszcze katalizator i sprzedałem za 600zl

o malo sie nie poplakalem ze smiechu, czytajac ten fragment :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano

chyba cie kolego za bardzo wyobraznia poniosła...obrazasz mnie i nazywasz spoleczna menda bo wycialem katalizator z auta z przebiegiem 300tys gdzie jego funkcjonalność zakonczyla zywot z 200tys temu czy tez dlatego ze udalo mi się jeszcze wyciagnac 600zl tak naprawdę za nic? przecież każdy tak robi każdy tak naprawdę wycina kata :)( poczytaj troszkę o tym czy katalizator jest potrzebny w dieslu i czy spelnia swoja funkcje przy dużych przebiegach a nie wyskakujesz do mnie z ryjem jakbym lewe auto sprzedal komus z twojej rodziny:) napisałem to tylko dlatego by pokazac ze jak ktoś sprzedaje auto troszkę taniej nie oznacza ze jest zlep czy zlom sugerując się tylko cena a nie widzac nic niepokojącego na fotkach, zwłaszcza ze prosiłem tu wlasnie o ocene auta nr vin czy zgadza się wyposażenie, opcja i czy może cos niepokojącego wpada w oko a nie tylko ocena ceny i nic więcej.

Jeszcze pewnie zrzuciłeś przebieg o 100 w dół.

powiem ci szczerze ze gdybym wiedział ze przez to będę kulał troszkę z autem tak bym zrobil niestety przebieg był już wpisany na przeglądzie... niestety taka mentalność polakow ze auto powyżej 200tys jest zajechane i ciężej sprzedać... rodacy uczą :)

Jedno jest pewne nie ma co od Ciebie samochodu kupować :duh:

cale szczęście dla ciebie auto kupuje nie sprzedaje wiec możesz spac spokojnie :) a dwa kupiles auto w niższej cenie od handlarza wiec i od każdego bys kupil. dziekuje wszystkim za opinie te pozytywne i negatywne szukamy dalej auta